Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Matta Escape Kelim - Handvävd ull

Escape Kelim är en diskret matta i minimalistiskt design med fokus på subtila toner och en naturlig känsla. Mattan är handvävd och består av 100 procent oblekt och ofärgad ull, vilket ger hög tålighet. 

 • Obehandlad ull ger lång hållbarhet.
 • Vackert handvävd i Indien.
 • Lättstädad yta utan lugg.
 • Tål dammsugning utan borste. 
5 325,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Muscat
Chalk
Chalk - With Fringes
Light Beige
Light Beige - With Stitches
Muscat
Muscat - With Fringes
Stone
Stone - With Stitches
90 x 250 cm
90 x 250 cm
170 x 240 cm
200 x 300 cm
250 x 350 cm
300 x 400 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Escape Kelim är en diskret matta i minimalistiskt design med fokus på subtila toner och en naturlig känsla. Mattan är handvävd och består av 100 procent oblekt och ofärgad ull, vilket ger hög tålighet. 

 • Obehandlad ull ger lång hållbarhet.
 • Vackert handvävd i Indien.
 • Lättstädad yta utan lugg.
 • Tål dammsugning utan borste. 

Oblekt och ofärgad ull

Ullen som mattan är vävd av är både oblekt och ofärgad, vilket gör den väldigt stark och hållbar. Detta ger även mattan en naturnära känsla som gör den till en subtil inredningsdetalj i hemmet, loungen eller på kontoret. 

Vävd med traditionell Kilim Weave-teknik

Escape Kelim är handvävd med Kilim Weave-teknik vilket innebär att mattan inte har någon lugg. Tack vare detta är mattan väldigt enkel att städa genom dammsugning eller skakning. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft