Pendellampa Dalston w162

Dalston w162 är en pendellampa formgiven av designerduon Kim Colin & Sam Hecht. Med en anspråkslös design inspirerad av den enkla verkstadslampan är Dalston ärlig och funktionell!

  • Integrerad LED-belysning.
  • Reflektor och diffusor ger jämn ljusspridning.
  • Mixa och matcha skärm med topp!
5 155,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
S1
S1
S2
Graphite Black
Graphite Black
Silk Grey
Nut Brown
Olive Green
Graphite Black
Graphite Black
Silk Grey
Nut Brown
Olive Green
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Dalston w162 är en pendellampa formgiven av designerduon Kim Colin & Sam Hecht. Med en anspråkslös design inspirerad av den enkla verkstadslampan är Dalston ärlig och funktionell!

  • Integrerad LED-belysning.
  • Reflektor och diffusor ger jämn ljusspridning.
  • Mixa och matcha skärm med topp!

Om formgivarna – Kim Colin & Sam Hecht

Arkitekten Kim Colin från Los Angeles och industridesignern Sam Hecht från London grundade tillsammans studion Industrial Facility 2002 i London med visionen att förena genomtänkt design med en förståelse för sin samtid för att lyckas skapa vackra och funktionella produkter, möbler och utställningar. De har blivit utnämnda till Royal Designers, och deras verk finns representerade i permanenta designsamlingar världen över så som MoMA i New York, Centre Pompidou i Paris och V&A i London.

Produktdetaljer

Artikelnummer 162S119011
Varumärke Wästberg
Höjd 15,2 / 20 cm
Diameter 30,2 / 37 cm
Material Aluminium, Polykarbonat
Max watt 9 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Sladdlängd 3 m
Ljuskälla COB LED
Dimbar Ja
Volt 220-240V
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Kim Colin & Sam Hecht

Varumärke Wästberg

Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft