Spegel Haga Oval

Spegel Haga - Oval

Haga är en oval väggspegel som passar in i de flesta miljöer. Med ett djup på endast 1,2 cm är denna spegel perfekt för trånga utrymmen som till exempel hallar, korridorer och mindre rum.

 • Tunn ram i tålig metall.
 • Sticker endast ut 1,2 cm från väggen.
2 425,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Svart
Vit
Grå
Svart
60 cm oval
90 cm oval
60 cm oval
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Haga är en oval väggspegel som passar in i de flesta miljöer. Med ett djup på endast 1,2 cm är denna spegel perfekt för trånga utrymmen som till exempel hallar, korridorer och mindre rum.

 • Tunn ram i tålig metall.
 • Sticker endast ut 1,2 cm från väggen.

Design som smälter in överallt

Med Haga får du en oval spegel som smälter in i alla rum oavsett inredningsstil. Genom att placera Haga i en trång hall eller i ett mindre kontorsrum känns rummet större och luftigare, samtidigt som du får en vacker spegel.

Haga Oval finns i följande färger:

 • Vit (RAL 9016)
 • Grå (RAL 7012)
 • Svart.

Produktdetaljer

Artikelnummer 38031505
Varumärke SMD
Bredd 40 cm
Höjd 60 cm/ 90 cm
Material Trådram i metall som pulverlackats i en slät lack
Formgivare Design Stina Sandwall Nina Jobs
SMD

SMD står för det typiskt skandinaviska. Stilrent, ljust, stabilt, modernt, funktionellt. Trogna formgivare som hänger med och skapar möbler med omtanke på funktion, form och hållbarhet. Stora delar av tillverkningen sker i småländska Reftele.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser