Nuvola Wall Ceiling Minor

Nuvola Wall Ceiling Minor

Nuvola är en exklusiv lampa som har den lekfulla och vackra formen av ett bulligt moln. Lampan kan sättas upp på väggen eller i taket, och ger ifrån sig ett varmvitt ljus som går att dimra.

 • Går att dimra.
 • Kan monteras i taket eller på väggen.
 • Med varmvitt ljus.
9 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
14 cm
14 cm
25 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Nuvola är en exklusiv lampa som har den lekfulla och vackra formen av ett bulligt moln. Lampan kan sättas upp på väggen eller i taket, och ger ifrån sig ett varmvitt ljus som går att dimra.

 • Går att dimra.
 • Kan monteras i taket eller på väggen.
 • Med varmvitt ljus.
Bredd: 100 cm Höjd: 58 cm Djup: 14 / 26 cm

Produktdetaljer

Varumärke Nemo Lighting
Höjd 25 cm
Material Polyeten
Ljuskälla Linear LED 45W 110/240V 4000lm CRI85
IP-klass IP20
Färg Vit
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Mario Bellini
Nemo Lighting

Nemo Lighting är en italiensk designbyrå som helt inriktar sig på belysning. Byrån grundades år 1993 av Franco Cassina, och har sedan dess byggt upp både en nutida kollektion och en master-kollektion bestående av stora namn så som Charlotte Perriand, Franco Albini och Le Corbusier. Nemo Lighting har sitt huvudkontor i Milano och säljer sina produkter i över 40 länder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft