Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Lampe Gras No210 - Round Svart

Vägglampa Lampe Gras No210 - Round

 • På rea!

Lampe Gras No210 är en vägglampa med rund skärm och en bas som sitter ihop med ett väggfäste. En lampa vars design är snygg och funktionell och som passar i hemmet såväl som på kontoret. 

 • Justerbar lampskärm.
 • Höj- och sänkbar arm som även kan roteras 360°.
 • Rund skärm i aluminium eller koppar.
 • Bas i stål.
4 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Blå
Gul
Koppar
Koppar / Vit
Krom
Mässing
Rå koppar
Rå koppar / Vit
Röd
Svart / Koppar
Vit
Vit / Koppar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lampe Gras No210 är en vägglampa med rund skärm och en bas som sitter ihop med ett väggfäste. En lampa vars design är snygg och funktionell och som passar i hemmet såväl som på kontoret. 

 • Justerbar lampskärm.
 • Höj- och sänkbar arm som även kan roteras 360°.
 • Rund skärm i aluminium eller koppar.
 • Bas i stål.

Stilig och funktionell design

Lampe Gras No210 är en snygg inredningsdetalj på väggen i vilket rum den än placeras. Lampan finns i flera olika färger att välja mellan, och är lätt att justera i höjd eller vinkling utefter vad som passar bäst för stunden.

Produktdetaljer

Artikelnummer 210 BL-BL
Varumärke Lampe Gras
Höjd 78 cm
Diameter 14 cm
Material Aluminium, Koppar, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Dimbar, Justerbar lampskärm, Roterbar 360° & höj- och sänkbar arm
Formgivare Bernard-Albin Gras
Lampe Gras

La Lampe Gras är en vacker kollektion med funktionella lampor formgiven av Bernard-Albin Gras. Den första lampan skapades redan år 1921, vilket mynnade ut i en hel serie lampor som är lika populära i dag som de var då. Kollektionen skapades främst för bruk inom kontor och industri men blev snabbt en eftertraktad inredningsdetalj även i privata hem. La lampe Gras produceras i dag av franska DCW éditions. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft