Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Potence Pivotante

Potence Pivotante är en tidlös, svart vägglampa med raka linjer och ren design. Den långa armen på två meter går att vrida åt sidorna vilket låter dig justera ljuskällans position utifrån dina behov. 

 • Roterbar 180° horisontellt.
 • Lång arm på 2 m.
 • Ger ett varmvitt ljus. 
 • Går att dimra.
 • Sladd (2,5 m) med dimmer medföljer.
8 725,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Potence Pivotante är en tidlös, svart vägglampa med raka linjer och ren design. Den långa armen på två meter går att vrida åt sidorna vilket låter dig justera ljuskällans position utifrån dina behov. 

 • Roterbar 180° horisontellt.
 • Lång arm på 2 m.
 • Ger ett varmvitt ljus. 
 • Går att dimra.
 • Sladd (2,5 m) med dimmer medföljer.

Rena, tidlösa linjer

Med sina rena, tidlösa linjer, svarta stativ och nakna ljuskälla är Potence Pivotante en stilren lampa som gör sig bra i många miljöer. Placera den i konferensrummet, vardagsrummet eller i loungen för att ge inredningen en stilig touch.

Flexibel design med vridbart stativ

Potence Pivotante har en flexibel design som låter dig vrida stativet 180 grader åt sidorna. Tack vare den generösa armen på två meter kan lampan sprida ljus över en soffgrupp eller ett matbord som står en bit in i rummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer POT ENW 32
Varumärke Nemo Lighting
Höjd 104 cm
Längd 200 cm
Material Aluminium
Sockel E27
Max watt 100W
IP-klass IP20
Spänning 230V
Ljuskälla ingår Ja
Watt 8W
Lumens 900 lm
Färg Svart
Funktioner Dimbar, Justerbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Charlotte Perriand

Varumärke Nemo Lighting

Nemo Lighting

Nemo Lighting är en italiensk designbyrå som helt inriktar sig på belysning. Byrån grundades år 1993 av Franco Cassina, och har sedan dess byggt upp både en nutida kollektion och en master-kollektion bestående av stora namn så som Charlotte Perriand, Franco Albini och Le Corbusier. Nemo Lighting har sitt huvudkontor i Milano och säljer sina produkter i över 40 länder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft