PH Hat
PH Hat
Vårt bästa pris

Vägglampa PH Hat

 • -751,00 kr
 • Ny

Vägglampan PH Hat formgiven av Poul Henningsen, riktar ljuset bakåt mot väggen och ger ett nästintill magiskt sken. Denna vackra, minimalistiska lampa har en tidlös design som passar lika bra i loungen som i det mysiga sovrummet.

 • Stilren design från 1961.
 • Ger 100% bländfritt ljus.
 • Skärm med rosafärgad insida ger ljuset en varm ton.
 • Går att vinkla.
 • Sladd på 2,4 m medföljer.
 • Strömbrytare på väggfäste.
Bra deal!
3 774,00 kr
Rek. pris: 4 525,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Vägglampan PH Hat formgiven av Poul Henningsen, riktar ljuset bakåt mot väggen och ger ett nästintill magiskt sken. Denna vackra, minimalistiska lampa har en tidlös design som passar lika bra i loungen som i det mysiga sovrummet.

 • Stilren design från 1961.
 • Ger 100% bländfritt ljus.
 • Skärm med rosafärgad insida ger ljuset en varm ton.
 • Går att vinkla.
 • Sladd på 2,4 m medföljer.
 • Strömbrytare på väggfäste.

Minimalistisk bakgrundsbelysning

I PH Hat har Poul Henningsen skapat den ultimata vägglampan, perfekt för sovrum, trappor, foajéer och gångar som minimalistisk bakgrundsbelysning. Den vita kupan riktar ljuset bakåt vilket skapar en effektfull 3D-effekt som gör att lampan ser ut att sväva fritt i rummet. 

Mjukt sken som går att vinkla

Lampans skärm består av vitlackerat stål och har rosafärgad insida vilket bidrar till lampans mjuka, varma sken. Skärmen går även att vinkla och låter dig därmed påverka lampans ljusspridning.

Om formgivaren – Poul Henningsen

Danska Poul Henningsen (1894-1967) var under sin livstid verksam som både formgivare, journalist och författare. Efter att ha studerat vid tekniska högskolan i Köpenhamn startade han sin karriär inom traditionell funktionalistisk arkitektur. Med åren utvecklade han dock ett särskilt intresse för belysning. Han spenderade därför en stor del av sin karriär med att utveckla belysningsarmaturer med fokus på människans uppfattning och behov av ljus. År 1925 startade Poul Henningsen ett livslångt samarbete med märket Louis Poulsen, där hans arv lever vidare än i dag.

Rekommenderade ljuskällor

 • LED 5W, E14, A+, 470 lumen, dimbar, Osram, Parathom
 • LED 5W, E14, A+, 470 lumen, dimbar, Duralamp, Deco LED
 • LED 4W, E14, A++, 420 lumen, ej dimbar, Duralamp, Tecno Vintage Frosted
 • LED 5,7W, E14, A+, 470 lumen, dimbar, Philips HUE, Single Luster

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft