Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Applique À Volet Pivotant

Vägglampa Applique À Volet Pivotant kommer med en rektangulär skärm i aluminium som är justerbar i sidled. Tack vare detta kan du styra ljusets riktning åt ett visst håll, eller låta ljuset vara jämnt fördelat.

 • Justerbar skärm som låter dig rikta ljuset.
 • Aluminiumskärm i olika färger samt vitt väggfäste.
 • Välj som väggmonterad eller med kabel.
2 485,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Med kabel - Glödlampa ingår ej
Med kabel - Glödlampa ingår ej
Väggmonterad - LED ingår
Black Anodized
Black Anodized
Natural Anodized
Red Painted
Yellow Painted
Blue Painted
Stainless Steel
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vägglampa Applique À Volet Pivotant kommer med en rektangulär skärm i aluminium som är justerbar i sidled. Tack vare detta kan du styra ljusets riktning åt ett visst håll, eller låta ljuset vara jämnt fördelat.

 • Justerbar skärm som låter dig rikta ljuset.
 • Aluminiumskärm i olika färger samt vitt väggfäste.
 • Välj som väggmonterad eller med kabel.

Justerbar skärm låter dig rikta ljuset

Den rektangulära skärmen är justerbar i sidled, vilket låter dig styra ljusriktningen. Genom att vinkla skärmen åt ett håll riktas ljuset åt det motsatta och ger ett direkt ljus ditåt, medan en horisontell vinkel ger en jämn ljusspridning åt båda hållen och ger ett mer indirekt ljus.

Med eller utan kabel

Applique À Volet Pivotant finns i två olika varianter, där den väggmonterade kommer med en integrerad LED-ljuskälla. Varianten med kabel levererad med en 1,1 meter kabel utrustad med strömbrytare men utan glödlampa. Beroende på vilken ljuskälla du väljer är kabelversionen dessutom dimbar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft