Skräddarsydda gaqrdiner till företag

Mer än bara en gardin.

Fönsterinredning kan vara så mycket mer än trista standardlösningar, där det mest handlar om att hoppas att produkterna i slutändan ska såväl passa som fungera. Av oss får du mer. All måttagning bjuder vi på, samarbetet med många av världens främsta leverantörer ger dig alternativ du inte ens visste fanns och våra fantastiska sömmerskor och montörer lämnar inget åt slumpen.


Gardiner

Gardiner

Skräddarsytt, skräddarsytt, skräddarsytt ...
I dag är ordet så urvattnat att dess ursprungliga betydelse verkar bortglömd. För vad innebär det egentligen när allt från konsulttjänster till charterresor ”skräddarsys efter dina behov”? Knappast att en enormt skicklig hantverkare följt dina anvisningar till punkt och pricka, för att skapa något vackert och unikt med hjälp av nål och tråd.

Hos oss innebär skräddarsytt fortfarande just skräddarsytt. Vi samarbetar med sömmerskor så skickliga att de kan sy med förbundna ögon, och det tänker vi fortsätta med – för att du ska kunna sätta en så personlig prägel på din hemmiljö att grannarna blir gröna av avund.

Användningsområden:
Insynsskydd, mörkläggning, rumsavdelare, ljuddämpning.

Pris:
Offert 

Rullgardiner

Rullgardiner

I dag är rullgardiner mycket mer än funktionsprodukten som bara dras ned vid läggdags – de är en del av en lyckad inredning. Lika mycket som de hjälper dig att skapa en behaglig sovmiljö, skyddar de mot oönskad insyn och dämpar solens strålar under för ljusa dagar. Dessutom kommer en neddragen rullgardin dagtid hjälpa dig att hålla temperaturen i schack.

Våra rullgardiner finns i två olika varianter, med klassisk fjädermekanism eller kulkedjereglering. Båda alternativen är lättmanövrerade, så välj efter tycke och smak! I våra butiker kan du botanisera bland ett stort utbud av vävar, från flortunna och mönstrade till täta med visst ljusgenomsläpp eller totalt mörkläggande.

Användningsområden:
Solskydd, insynsskydd, mörkläggning, värmereducering

Pris:
Offert

Hissgardiner

Hissgardiner

Efterfrågan på hissgardiner ökar ständigt, i takt med att fler och fler upptäcker detta eleganta alternativ till vanliga gardiner. Problemet uppstår först när de ger sig ut på stan för att hitta alternativ som passar just deras fönster. Kanske har du testat själv? Medan standardmåtten på gardiner fungerar för de flesta, om än inte alla, är det viktigt att hissgardinen sitter som en smäck i ditt fönster – och det är där butikskedjornas få måttalternativ går bet.

Vi löser det genom att skräddarsy alla hissgardiner helt efter dina önskemål. För modern eller gammeldags miljö? Inga problem, vi har så många tyger att det jobbigaste är att sålla bort alla favoriter när det väl ska väljas. Och självklart kan vi hjälpa dig med måttagningen, utan extra kostnad, för att allt ska bli rätt.

Användningsområden:
Insynsskydd, mörkläggning

Pris:
offert 


Plissegardiner

Plissegardiner

Det finns dagar när vanliga gardiner inte riktigt håller måttet. Solen kanske skiner för starkt eller så är grannarna lite för nyfikna. Ändå hänger de där, favoriterna som verkligen skapar den rätta atmosfären i bostaden. Och där kan de gott stanna kvar.

Plisségardinen är ett elegant solskydd som kompletterar dina gardiner. Den är lättmanövrerad och tar liten plats i uppdraget läge, vilket gör att den i stort sett blir osynlig. Dessutom gör dess små fästen, som sitter på överlisten, att den fungerar utmärkt att sätta i fönsternischen, med minimalt ljusinsläpp längs med sidorna.

Användningsområden:
Solskydd, Insynsskydd, Mörkläggning, Värmereducering

Pris:
Offert 

Lamellgardiner

Lamellgardiner

I många år mötte vi bara de vackra lamellgardinerna i påkostade kontorsmiljöer, men att de till slut skulle hitta in i våra hem – med sina goda egenskaper och funktioner – var bara en tidsfråga. Och där är vi nu, med otroligt många vävar att välja mellan, i regnbågens alla färger och i massor av mönster.

Lamellerna går att få i olika bredder, vilket gör att gardinen passar bra i såväl små som stora fönster. För skråfönster och större fönsterpartier är den en optimal lösning, eftersom du kan få den i hela 5 meters höjd.

Användningsområden:
Solskydd, insynsskydd, mörkläggning, värmereducering, rumsavdelare

Pris:
Offert 

Persienner

Persienner

Det finns förmodligen inte mycket vi behöver berätta om persienner, som du inte redan vet. Och om du redan vet att du vill ha dem – detta klassiska solskydd som alltid fungerar – behöver du bara veta en sak: ända sedan vi öppnade vår första butik, har vi försäkrat oss om att vara bäst på att hjälpa kunderna hitta rätt i den enorma djungel som är världen av persienner.

Hos oss hittar du, till att börja med, bara kvalitet. Skräp får andra pyssla med, eftersom vi vet att billiga lösningar går sönder i längden. Och persienner är till för att användas – varför annars välja en produkt som ger dig total kontroll över ljusinsläppet?

Användningsområden:
Solskydd, insynsskydd, värmereducering

Pris:
Offert 


silhouette gardiner

Silhouette Gardiner

Om du är ute efter en av marknadens modernaste, lyxigaste lösningar till dina fönster, hittar du rätt i Luxaflex Silhouette. Den geniala konstruktionen av mjukt roterande vävlameller mellan två svagt genomskinliga vävar, gör det möjligt att hitta det fantastiska stämningsljuset – dag för dag, år efter år.

Det här är ett unikt gardinalternativ som går att få i färgskalans alla vackra basfärger. Och vill du höja upp hela gardinen, gör du det likt en rullgardin.

Användningsområden:
Solskydd, insynsskydd, mörkläggning, ljuddämpning

Pris:
Offert 

kostnadsfri rådgivning

Kostnadsfri rådgivning

Vi kan i Stockholmregionen även komma ut till er och hjälpa till med planeringen av era gardiner.

Boka kostnadsfri rådgivning redan idag - fyll i formuläret nedan!

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan