Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Hylla Add Boxställ - 3 korgar i plåt

Add Boxställ är en elegant hylla med tre förvaringskorgar i plåt som är möjlig att välja med snurrbar fotplatta. En modern hylla där du kan förvara vad du vill, i hemmet, loungen eller på kontoret. 

 • Med ställfötter eller snurrbar fotplatta.
 • Praktiska korgar i plåt.
 • Stabil ram av lackerade stålrör på 2,8 cm.
7 500,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Svart
Vit
Fotplatta ej snurrbar
Med snurrbar fotplatta
Fotplatta ej snurrbar
50 cm bred
50 cm bred
75 cm bred
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Add Boxställ är en elegant hylla med tre förvaringskorgar i plåt som är möjlig att välja med snurrbar fotplatta. En modern hylla där du kan förvara vad du vill, i hemmet, loungen eller på kontoret. 

 • Med ställfötter eller snurrbar fotplatta.
 • Praktiska korgar i plåt.
 • Stabil ram av lackerade stålrör på 2,8 cm.

Förvara eller visa upp vad du vill

Add Boxställ kommer med tre eleganta korgar i plåt, med höga kanter som håller dina saker på plats. De smidiga korgarna låter dig förvara eller visa upp vad du vill, exempelvis kläder, tidningar eller krukväxter.

Med ställfötter eller snurrbar fotplatta

Du kan antingen välja ditt ställ med justerbara ställfötter som gör att hyllan står stabilt även vid ojämnt underlag, eller med snurrbar fotplatta. Snurrfunktionen är exempelvis praktisk i små rum där det inte finns utrymme att röra sig runt hyllan.

Färgkoder:

 • Svart (RAL 9005)
 • Snövit (RAL 9016).

Produktdetaljer

Artikelnummer 465 10 00 00
Varumärke Lammhults
Bredd 50 / 75 cm
Höjd 170 cm
Djup 42 cm
Formgivare Anya Sebton 2014
Lammhults

Sedan 1945 har svenska Lammhults utvecklat och designat möbler och accessoarer för privata som publika miljöer. Ambitionen är att skapa meningsfulla produkter som ger användaren maximalt värde, samtidigt som man förbrukar minimalt med naturresurser.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft