info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kudde Collect SC28 Boucle - 50x50 cm

Collect SC28 Boucle är en härligt mjuk kudde vars överdrag i möbeltyg finns i fem neutrala färger. En lättplacerad kudde med djup textur som ger rummet en minimalistisk men dynamisk känsla. 

 • Överdrag i tåligt möbeltyg
 • Mjuk innerkudde stoppad med fjäder och dun.
 • Dold dragkedja i överdragets underkant.
 • Tål maskintvätt i 30°C.
975,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Slate
Slate
Ivory
Ivory & Granite
Ivory & Sand
Sky
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Collect SC28 Boucle är en härligt mjuk kudde vars överdrag i möbeltyg finns i fem neutrala färger. En lättplacerad kudde med djup textur som ger rummet en minimalistisk men dynamisk känsla. 

 • Överdrag i tåligt möbeltyg
 • Mjuk innerkudde stoppad med fjäder och dun.
 • Dold dragkedja i överdragets underkant.
 • Tål maskintvätt i 30°C.

Djup textur och mjuk stoppning

Collect SC28 Boucle har ett mjukt överdrag som är sammanvävt av två nyanser vilket ger kudden en djup textur. Innerkudden som är stoppad med 50 procent fjäder och 50 procent dun, ger dig en väldigt bekväm kudde som passar lika bra i sängen som i soffan.

Överdragets tyg består av:

 • 40% polyakryl
 • 29% viskos
 • 15% nylon
 • 9% polyester
 • 7% ull.

Enhetlig design med dold dragkedja

Kudden kommer i en elegant design där dragkedjan är diskret dold i underkanten på överdraget, vilket ger kudden ett enhetligt utseende. Du kan därför vända på kudden precis som du vill utan att det påverkar den övergripande estetiken.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft