Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Karmstol Stecca 2 - 4-pack

Stecca 2 är en elegant, stapelbar stol i aluminium som tål utomhusbruk. Stolen kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer.

 • Säljs i 4-pack (priset gäller per styck).
 • Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort.
 • Smidigt stapelbar upp till 6 stolar.
 • Lämplig för utomhusbruk. 
2 900,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
White
White
Pale Blue
Mustard
Dark Grey
Dark Green
Aubergine
Dark Blue
Black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Stecca 2 är en elegant, stapelbar stol i aluminium som tål utomhusbruk. Stolen kommer i flertalet olika färger, vilket gör att den enkelt passar in i de flesta miljöer.

 • Säljs i 4-pack (priset gäller per styck).
 • Lätt rundat ryggstöd för maximal komfort.
 • Smidigt stapelbar upp till 6 stolar.
 • Lämplig för utomhusbruk. 

Design som passar in överallt

Stecca 2 kommer i en minimalistisk design som passar lika bra hemma i trädgården som på den stora uteserveringen. Stolen finns i flertalet olika färger, allt från sober svart till lekfullt knallgul, vilket gör att den enkelt passar in i just din inredning.

Lämplig för utomhusbruk

Stolen är tillverkad i robust aluminium vilket gör den tålig för väder och vind. Den är dessutom både lätt att bära och stapelbar, vilket gör den enkel att förflytta och förvara när den inte används. 

Enkel att hålla ren

Då stolen är tillverkad i aluminium är den enkel att torka av och därmed lätt att hålla ren. Sittytan har vackra mellanrum mellan lamellerna, vilket gör det lätt att borsta bort smulor och annat smuts. 

Produktdetaljer

Varumärke Colos
Höjd 80 cm
Bredd 61 cm
Djup 61 cm
Sitthöjd 45 cm
Material Aluminium
Formgivare Alban le Henry
Colos

Det italienska varumärket Colos startades 2014 med ambitionen att skapa stiliga, prisvärda produkter av hög kvalité. Ihop med etablerade designers tar de fram tidlösa möbler, med fokus på funktion och vacker design. Möblerna tillverkas i deras fabrik i provinsen Treviso, vilket låter dem bevaka hela processen medan de håller nere kostnaderna.

Tillbehör

Blomlåda - Prunella

Blomlåda Prunella

4 225,00 kr inkl. moms
Med blomlådan Prunella skapar du enkelt en grön oas, inomhus som utomhus. Den stilrena blomhyllan är i tålig aluminium och passar lika bra utanför entrén, som i vardagsrummet. 

Blomlåda Plant Box

2 025,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 150,00 kr
Spara 125,00 kr
Plant Box är en elegant blomlåda i lackerat stål som står lika bra utomhus som inomhus. En snygg och tidlös detalj för hemmet eller kontoret, som även kan användas som smidig förvaringslåda. Tål utomhusbruk. Modern och luftig design.

Blomlåda Plant Box - Round, Ø40 cm

2 025,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 150,00 kr
Spara 125,00 kr
Plant Box Round är en rund variant av den klassiska Plant Box från Ferm Living. En vacker blomlåda som tål utomhusbruk och även fungerar bra som förvaring i hemmet, loungen eller på kontoret. Kan stå utomhus. I tåligt, galvaniserat stål. Luftig och smäcker design.

Plant Box - Small

725,00 kr inkl. moms
Plant Box Small är en modern blomlåda i lackerat stål som står lika bra ute som inne. En vacker inredningsdetalj, som även kan användas som förvaringslåda i exempelvis hallen eller badrummet. Tål utomhusbruk. Praktiska handtag. Smidig design som passar små utrymmen.

Bau Pot - Large

725,00 kr inkl. moms
Med Bau Pot large får du en stilig kruka i en luftig design med smäckert stativ. Bau Pot är tillverkad i galvaniserat stål och kan därför stå utomhus, till exempel på balkongen eller terrassen.  Köpes i 2-pack (angivet pris gäller per kruka). Tål utomhusbruk. Med dräneringshål i krukans botten.

Blomlåda Plant Box - Large

2 875,00 kr inkl. moms
Plant Box Large är en rymlig blomlåda i lackerat stål som står lika bra utomhus som inomhus. En snygg detalj för hemmet eller kontoret, som även kan användas som smidig förvaringslåda. Tål utomhusbruk. Modern och luftig design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft