Karmstol Asger

Asger från Bent Hansen är en vacker karmstol som går att få i oljad bok eller ek samt med stoppad sits. Med mjuka former som erbjuder samma komfort som en klädd stol, vilket gör Asger passande som matstol i hemmet likväl på kontoret.

 • Erbjuder hög sittkomfort.
 • I massivt trä.
 • Vackra detaljer. 
 • Dansk design.

11 805,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black Painted Beech
Oak
Black Painted Beech
Beech
Beech / Langeland Nord F
Beech / Ranchero Whisky
Beech / Vils 22-100/110
Beech / Vils 22-140/112
Beech / Zenso 2 223
Black Painted Beech / Langeland Nord F
Black Painted Beech / Ranchero Whisky
Black Painted Beech / Vils 22-100/110
Black Painted Beech / Vils 22-140/112
Black Painted Beech / Zenso 2 223
Oak / Langeland Nord F
Oak / Ranchero Whisky
Oak / Vils 22-100/110
Oak / Vils 22-140/112
Oak / Zenso 2 223
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Asger från Bent Hansen är en vacker karmstol som går att få i oljad bok eller ek samt med stoppad sits. Med mjuka former som erbjuder samma komfort som en klädd stol, vilket gör Asger passande som matstol i hemmet likväl på kontoret.

 • Erbjuder hög sittkomfort.
 • I massivt trä.
 • Vackra detaljer. 
 • Dansk design.

Utsökt design med vackra detaljer

Asger kommer i en utsökt design som är välgenomtänkt och inte lämnar något åt slumpen. Att stolen är tillverkad med finess syns tydligt i de vackra detaljer som lämnats synliga där armstöd, rygg och ram fogas samman.

Bekväma kurvor

Rygg och armar är formade för att ge dig hög rörlighet, medan den generöst kupade sitsen omfamnar kroppen och låter dig sitta bekvämt. Tack vare detta erbjuder Asger samma höga komfort som många klädda stolar även om du väljer att få din karmstol utan stoppad sits.

Stoppad sits i tyg eller läder

Asger går att få med stoppad sits klädd i elegant läder eller det stiliga tyget Stripes från Kjellerup Væveri. Det randiga tyget framhäver sitsens kupade form samtidigt som det ger stolen en härlig retrokänsla som passar extra bra i det moderna hemmet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft