Vårt bästa pris

Pendellampa Luna

 • -231,00 kr

Pendellampa Luna består av en helt fulländad sfärisk form som inte lämnar efter sig några otrevliga skarvar eller skuggor som stör ljusflödet, då både klotet och locket är tillverkade av munblåst glas.

 • Tillverkad av munblåst glas.
 • Sprider ett allmänt sken.
 • Går att dimra.
 • Sladd på 3 m medföljer.
Bra deal!
2 264,00 kr
Rek. pris: 2 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Vit
Clear
Vit
Small - Ø16 cm
Small - Ø16 cm
Medium - Ø30 cm
Large - Ø40 cm
X-Large - Ø60 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pendellampa Luna består av en helt fulländad sfärisk form som inte lämnar efter sig några otrevliga skarvar eller skuggor som stör ljusflödet, då både klotet och locket är tillverkade av munblåst glas.

 • Tillverkad av munblåst glas.
 • Sprider ett allmänt sken.
 • Går att dimra.
 • Sladd på 3 m medföljer.

Helt tillverkad av glas

Formgivaren Alexander Lervik ville skapa en klotformad lampa utan vare sig socklar, hängen eller lock i plast som annars ofta syns som en del i lampdesignen. Resultatet blev Luna: en komplett sfärisk pendellampa helt tillverkad av munblåst glas som tillåts sprida ett klart sken utan skuggor som stör.

Avskalad och modern design

Pendellampa Luna går att få i klarglas alternativt vitt opalglas, där båda är utrustade med ett osynligt integrerat lock. Komplett med ett transparent akrylkors samt elkablar som blivit sammansatta till en enda sladd får Luna ett subtilt och minimalistiskt uttryck som passar perfekt i alla moderna inredningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft