Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Punkt

Pendellampa Punkt är formgiven av Joel Karlsson, och är nära besläktad med hans mycket populära Streck-lampa. Punkt sprider ett fint, indirekt ljus tack vare den innovativa lampskärmen bestående av två kupade lager i olika storlekar.

 • Elegant och avskalad design.
 • Sprider ett behagligt, mjukt sken.
 • Går att dimra.
 • Levereras med flexibelt takfäste.
6 840,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-6 veckor
Svart
Vit
Svart
Liten
Liten
Stor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pendellampa Punkt är formgiven av Joel Karlsson, och är nära besläktad med hans mycket populära Streck-lampa. Punkt sprider ett fint, indirekt ljus tack vare den innovativa lampskärmen bestående av två kupade lager i olika storlekar.

 • Elegant och avskalad design.
 • Sprider ett behagligt, mjukt sken.
 • Går att dimra.
 • Levereras med flexibelt takfäste.

Designad med inspiration från efterkrigstiden

I all sin enkelhet är Punkt inspirerad av efterkrigstidens franska taklampor samt av lampan Maxi – en historisk lampa som fanns i Örsjö Belysnings kollektion under sextiotalet. Punkt har även ett nära släktskap med den idag mycket populära Streck-lampan från Örsjö, då båda dessa är formgivna av den göteborgsbaserade inredningsarkitekten Joel Karlsson.

Ger ett harmoniskt ljus

Punkts nyskapande skärm i två lager både döljer armaturens tekniska delar, samtidigt som den bidrar till att sprida ett vackert och indirekt sken. Det varma ljuset riktas nedåt vilket gör att denna lilla lampa hänger särskilt fint ovanför ett matbord eller på rad ovanför bardisken.

Om formgivaren – Joel Karlsson

Göteborgsfödde Joel Karlsson är chefsdesigner på arkitektfirman Krook & Tjäder. Som tidigare student vid Konstfack och KTH i Stockholm samt Parsons School of Design i New York, har Joel en gedigen utbildning i ryggen. Innan han anslöt sig till Krook & Tjäder 2008 undervisade han vid Växjö Universitet och drev även sin egen designstudio Joel Karlsson Industriell Design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft