Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Modulsoffa Sum - 3-sits

Sum är en vacker 3-sits soffa i gjutet PU-skum med lätt svängda armstöd och tjock sittdyna för hög komfort. Finns i flera milda färger som gör att den passar in i de flesta vardagsrum och lounger.

 • Behagligt säte i gjutet PU-skum.
 • Tjocka sittdynor i mjukt PU-skum.
 • Stabil, stålförstärkt konstruktion.
 • Modulkonstruktion gör att soffan går att bygga om.
38 420,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Synergy - Affinity LDS74
Synergy - Partner LDS16
Synergy - Mix LDS17
Synergy - Level LDS20
Synergy - Seek LDS27
Synergy - Affix LDS32
Synergy - Couple LDS41
Synergy - Regard LDS54
Synergy - Affinity LDS74
Aluminium
Aluminium
Svart aluminium
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Sum är en vacker 3-sits soffa i gjutet PU-skum med lätt svängda armstöd och tjock sittdyna för hög komfort. Finns i flera milda färger som gör att den passar in i de flesta vardagsrum och lounger.

 • Behagligt säte i gjutet PU-skum.
 • Tjocka sittdynor i mjukt PU-skum.
 • Stabil, stålförstärkt konstruktion.
 • Modulkonstruktion gör att soffan går att bygga om.

Stilig soffa med hög komfort

3-sits soffan Sum kommer i en stilig design med runda former och luftig bas. Det mjuka sätet med tillhörande sittdynor består av ett behagligt PU-skum som gör att du alltid sitter väldigt bekvämt.

I flera trevliga färger

Sum finns i flera trevliga färger som gör att den är enkel att passa in med olika färgskalor. Liva upp inredningen med en soffa i en härlig, grön pastellfärg, eller välj en murrig brun nyans för en mer mysig effekt.

Smidig modulkonstruktion

Sum är uppbyggd av moduler vilket gör det möjligt att bygga om soffan vid behov. Tack vare detta kan du anpassa storleken på din soffa om du exemplevis flyttar eller byter kontorslokal.

Tyger

Tyg

Level LDS20

Tyg

Affix LDS32

Tyg

Affinity LDS74

Tyg

Regard LDS54

Tyg

Partner LDS16

Tyg

Mix LDS17

Tyg

Couple LDS41

Tyg

Seek LDS27

Tillbehör

-34%
Design House Stockholm

Kudde Knot

880,00 kr
1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft