Vårt bästa pris

Soffa W.A - 3-sits

 • −40%
 • Ny

W.A är en tvåfärgad 3-sits soffa som ger ett fint och dynamiskt intryck. Den slitstarka klädseln och de avtagbara ryggkuddarna gör soffan mångsidig – perfekt för kontoret eller receptionen!

 • Stilren 3-sits soffa för alla miljöer.
 • Avtagbar klädsel – kan tvättas i maskin.
 • Trästomme från hållbara skogsbruk.
 • Producerad i Europa.
Bra deal!
13 089,00 kr
Rek. pris: 21 815,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Grey / Beige
Grey / Beige
Blue / Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

W.A är en tvåfärgad 3-sits soffa som ger ett fint och dynamiskt intryck. Den slitstarka klädseln och de avtagbara ryggkuddarna gör soffan mångsidig – perfekt för kontoret eller receptionen!

 • Stilren 3-sits soffa för alla miljöer.
 • Avtagbar klädsel – kan tvättas i maskin.
 • Trästomme från hållbara skogsbruk.
 • Producerad i Europa.

Tålig soffa för offentlig miljö

Soffan är tillverkad i slitstarka material som gör att den klarar av särskilt utsatta miljöer – perfekt för loungedelen eller den kreativa hörnan på kontoret! Ryggkuddarna som skapar den mjuka känslan man gärna vill åt i hemmet kan tas bort, och soffan blir då en nätt och stilren soffa för till exempel väntrummet eller receptionen.

Specifikation

 • Klädsel i 100% polyester.
 • Slitstark textil med anti-fläck-egenskaper.
 • Avtagbara ryggkuddar i annan färg än soffan.
 • Mattsvarta, pulverlackerade ben.
 • Extra ben i mitten för stabilitet.
 • Stomme i MDF E0 – högsta standarden, lämplig för bruk i offentliga miljöer.

Produktdetaljer

Artikelnummer SO-39197
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 80 cm
Bredd 195 cm
Djup 90 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittbredd 170 cm
Sittdjup 65 cm
Armstödshöjd 80 cm
Armstödsbredd 10 cm
Vikt 40 kg
Material Plywood, Metall, Skum, Textil i polyester
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft