Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Spotlight Parentesi - Kompletterande lamphuvud

Parentesi kompletterande lamphuvud kopplas enkelt på armaturen för din befintliga Parentesi-lampa och ger dig därmed två ljuskällor. Ger ett riktat ljus, perfekt för klädkammaren eller hallen.

 • Ger ett riktat ljus.
 • Justerbar höjd. 
 • Går att rotera.
 • Med eller utan dimmer.
2 325,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Svart
Vit
Nickel
Röd
Utan dimmer
Med dimmer
Utan dimmer
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Parentesi kompletterande lamphuvud kopplas enkelt på armaturen för din befintliga Parentesi-lampa och ger dig därmed två ljuskällor. Ger ett riktat ljus, perfekt för klädkammaren eller hallen.

 • Ger ett riktat ljus.
 • Justerbar höjd. 
 • Går att rotera.
 • Med eller utan dimmer.

Kompletterande lamphuvud till din Parentesi

Denna produkt består endast av ett kompletterande lamphuvud till lampan Parentesi, och kommer således utan stålkabel, takfäste och bas. Genom att fästa lamphuvudet på din befintliga Parentesi-lampa får du två ljuskällor som låter dig belysa olika delar av rummet.

Lamphuvud som går att rikta

Lamphuvudet sitter på ett lackat eller förnicklat stålrör som går att dra uppåt och nedåt längst med stålkabeln. Själva lamphuvudet går även att rotera samt luta uppåt och nedåt, vilket låter dig rikta ljuset dit du vill.

Produktdetaljer

Artikelnummer F5500030
Varumärke Flos
Höjd 58 cm
Vikt 0,5 kg
Material Elastomer
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Achille Castiglioni & Pio Manzù
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft