Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Ståmatta Yoga Step Zedlan - Marmorerad

Yoga Step Zedlan är en arbetsplatsmatta med extra hög slitstyrka och en dämpande undersida. Avlastar leder och muskler, och passar därför perfekt i en reception eller bakom kassan i en butik.

 • Avlastar och motverkar trötthet i muskler och leder.
 • Med stiligt, marmorerat ytskikt.
1 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Ljusgrå marmor
Ljusgrå marmor
Mörkgrå marmor
61 x 91 cm
61 x 91 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Yoga Step Zedlan är en arbetsplatsmatta med extra hög slitstyrka och en dämpande undersida. Avlastar leder och muskler, och passar därför perfekt i en reception eller bakom kassan i en butik.

 • Avlastar och motverkar trötthet i muskler och leder.
 • Med stiligt, marmorerat ytskikt.

Avlastar och motverkar trötthet i muskler och leder

Yoga Step Zedlan ger dig en mjuk och spänstig ståmatta som avlastar kroppens muskler och leder. Detta gör att du kan stå längre utan att bli trött i exempelvis ben, fötter och rygg.

Produktdetaljer

Artikelnummer 119952
Varumärke Matting
Bredd 61 / 91 cm
Längd 91 / 152 cm
Djup 14 mm
Material Ytskikt i vinyl och undersida av Zedlan, skummad vinyl
Temperaturintervall (drift) +10°C till +95°C
Garanti 5 år
Matting

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft