Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa Luminator

Luminator är en diskret och elegant golvlampa som enkelt smälter in i den omgivande inredningen. En vacker lampa i järn med emaljerad yta samt tre nätta ben i galvaniserat stål, som passar in överallt.

 • Hög höjd på 189 cm. 
 • Sladd på 2,8 m med on/off-knapp medföljer.
6 675,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Luminator är en diskret och elegant golvlampa som enkelt smälter in i den omgivande inredningen. En vacker lampa i järn med emaljerad yta samt tre nätta ben i galvaniserat stål, som passar in överallt.

 • Hög höjd på 189 cm. 
 • Sladd på 2,8 m med on/off-knapp medföljer.

Imponerande lampa för spridd belysning

Luminator har ett imponerande stativ på 189 centimeter där lampans ljuskälla sitter högst upp. Tack vare detta ger lampan ett spritt, allmänt sken och passar därför bra som bakgrundsbelysning. Observera att ljuskälla ej medföljer!

Smakfull design som smälter in

Golvlampan har en smidig, smal design som gör att den smälter in i omgivningen och är lätt att möblera med. Luminator kan till exempel ställas i vardagsrummet eller matsalen som en smakfull inredningsdetalj med stämningsfullt sken.

Produktdetaljer

Artikelnummer F3770033
Varumärke Flos
Bredd 60 cm
Höjd 189 cm
Diameter 58 cm
Vikt 4,2 kg
Material Metall
Max watt 205 W
IP-klass IP20
Spänning 220-250 V
Ljuskälla ingår Nej
Färg Grå
Formgivare Achille Castiglioni
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft