Original 1227 Mini - Golvlampa Dove Grey

Golvlampa Original 1227 Mini

Original 1227 Mini är en stilig golvlampa med ledat stativ som gör det lätt att rikta lampans ljus. Lampan står fint bredvid soffgruppen i vardagsrummet men fungerar även bra vid skrivbordet.

  • Ledat stativ ger riktbart ljus.
  • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
  • Stadig fotplatta i aluminiumtäckt järn.
  • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer (lystid 15 000 timmar).
  • Textilsladd på 2 m medföljer.
3 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Dove Grey
Jet Black
Linen White
Dove Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Original 1227 Mini är en stilig golvlampa med ledat stativ som gör det lätt att rikta lampans ljus. Lampan står fint bredvid soffgruppen i vardagsrummet men fungerar även bra vid skrivbordet.

  • Ledat stativ ger riktbart ljus.
  • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
  • Stadig fotplatta i aluminiumtäckt järn.
  • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer (lystid 15 000 timmar).
  • Textilsladd på 2 m medföljer.

Ledat stativ ger riktbart ljus

Med golvlampan Original 1227 Mini får du en smidig och stilig lampa med ledat stativ som gör att du kan rikta ljuset dit du vill. Detta gör Original 1227 Mini till en utmärkt läslampa som passar extra bra vid fåtöljen.

Stadig lampa i järn och aluminium

Golvlampan kommer med en fotplatta i järn som säkerställer att den står stabilt på golvet. Lampans skärm och stativ består av aluminium vilket är ett tåligt och lätt material, som här går att välja i svart, vitt eller i grått utförande.

Fjädermekanism håller lampans position

Precis som de andra lamporna i serien kommer golvlampan utrustad med en smidig spak- och fjädermekanism. Mekanismen innebär att stativets fjädrar alltid är spända, vilket hjälper lampan att behålla sin nya position när du riktar eller vinklar den.

Kommer med LED-belysning

Original 1227 Mini kommer med en utbytbar LED-lampa med en lystid på cirka 15 000 timmar. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt sken som passar lika bra på kontoret, som i vardagsrummet hemma.

Produktdetaljer

Artikelnummer 32351
Varumärke Anglepoise
Höjd 130 cm
Diameter 13 cm
Material Aluminium, Gjutjärn, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare George Carwardine
Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft