info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Golvlampa Hashira

Golvlampan Hashira är designad med inspiration från klassiska japanska rislampor, men har en modern och skandinavisk twist. Klädd i linnetyg bidrar lampan med en varm och hemtrevlig känsla.

 • Ger ett mjukt och behagligt ljus.
 • Klädd med linnetyg.
 • Fot i ask eller betsad ek.
 • Går att dimra.
5 775,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Raw
White
Raw
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Golvlampan Hashira är designad med inspiration från klassiska japanska rislampor, men har en modern och skandinavisk twist. Klädd i linnetyg bidrar lampan med en varm och hemtrevlig känsla.

 • Ger ett mjukt och behagligt ljus.
 • Klädd med linnetyg.
 • Fot i ask eller betsad ek.
 • Går att dimra.

Med inspiration från Japan

När Norm Architects formgav Hashira tog de inspiration från den traditionella japanska rislampan, men gav den ett nytt och skandinaviskt uttryck. Med sina naturliga material och sin anspråkslösa design passar lampan snyggt in i alla moderna inredningar.

I en vacker och avskalad design

Hashira består av en tunn stålkonstruktion som kläs i ett vackert linnetyg som låter lampan sprida sitt ljus på ett diffust och behagligt sätt. Den enkla, avskalade cylinderformen vilar på en mindre fot i ljus ask eller mörkt betsad ek.

Mixa och matcha hela serien

Hashira är en kollektion lampor bestående av en bordslampa, en golvlampa och två pendellampor. Medlemmarna i serien präglas av samma eleganta formspråk och är snygga att placera i samma rum för en hemtrevlig och enhetlig känsla.

Ljuskälla:
Sockel E27 - 2 st.
Lampor ingår ej.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft