Klocka Air du Temps

Air du Temps är en avskalad men samtidigt lekfull bordsklocka, tillverkad i termoplastisk teknopolymer. Klockan går att få i flera färger och ger ett lätt och luftigt intryck som enkelt passar in i alla miljöer.

 • Går att ha stående eller hängande på väggen.
 • Sladdlös - drivs på batterier.
 • Elegant och avskalad design.
1 535,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Vit
Svart
Vit
Crystal / Black
Crystal / Gold
Crystal / Red
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Air du Temps är en avskalad men samtidigt lekfull bordsklocka, tillverkad i termoplastisk teknopolymer. Klockan går att få i flera färger och ger ett lätt och luftigt intryck som enkelt passar in i alla miljöer.

 • Går att ha stående eller hängande på väggen.
 • Sladdlös - drivs på batterier.
 • Elegant och avskalad design.

Design som lurar ögat

Air du Temps går att få med en ram i transparent plast, vilket bidrar till illusionen av att klockuret svävar i luften. Djupet på 8 centimeter gör Air du Temps till en lättmöblerad bordsklocka som passar lika bra i hyllan som på nattduksbordet.

Går att hänga upp

En snygg och flexibel klocka som förstås går att placera på ett bord, men tack vare det dolda upphängningsfästet på klockans baksida kan du dessutom hänga upp Air du Temps på väggen om du hellre vill det.

Obs! Batterier ingår inte. Alkaliska batterier skall användas.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft