Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kudde Level

Kudde Level är en elegant kudde i läder som ger Dagbädd Level en snygg dekorationsdetalj och extra komfort. Kudden finns tillgänglig i samma färger som dagbädden för att kunna ge ett enhetligt uttryck.

 • Passar till Dagbädd Level.
 • Läder Camo i olika färger.
 • Snygg och bekväm dekorationsdetalj.
2 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Silk Black
Silk Cognac
Silk Black
Genova Nougat
Tundra Moss Green
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Kudde Level är en elegant kudde i läder som ger Dagbädd Level en snygg dekorationsdetalj och extra komfort. Kudden finns tillgänglig i samma färger som dagbädden för att kunna ge ett enhetligt uttryck.

 • Passar till Dagbädd Level.
 • Läder Camo i olika färger.
 • Snygg och bekväm dekorationsdetalj.

En kudde som gör dagbädden komplett


Kudde Level är ett perfekt komplement till Dagbädd Level. Den är skön att vila huvudet på och gör på så sätt dagbädden mer bekväm, samtidigt som den tillför en snygg dekorationsdetalj. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 101039
Varumärke Woud
Höjd 8,5 cm
Längd 67 cm
Djup 23,5 cm
Vikt 0,7 kg
Material Läder Camo
Formgivare MSDS Studio
Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

Tillbehör

Dagbädd Level

21 375,00 kr inkl. moms
Dagbädd Level är en elegant och bekväm möbel med underrede i massiv ek. Den ger rummet en naturlig plats för vila, vare sig den placeras i vardagsrummet eller i vilorummet på kontoret.  Underrede i massiv ek. Madrass klädd i smidigt läder. Halkskydd som gör att madrassen ligger stadigt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft