Marschallhållare 2-pack

Ett praktiskt 2-pack med snygga och stilrena marschallhållare för utomhusbruk. De är tillverkade i svartlackerad metall och blir en dekorativ inredningsdetalj framför entrén eller på innergården.

  • I svartlackerad metall.
  • Kommer i set om två.
  • Endast för utomhusbruk.
950,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett praktiskt 2-pack med snygga och stilrena marschallhållare för utomhusbruk. De är tillverkade i svartlackerad metall och blir en dekorativ inredningsdetalj framför entrén eller på innergården.

  • I svartlackerad metall.
  • Kommer i set om två.
  • Endast för utomhusbruk.

Produktdetaljer

Artikelnummer 30021505
Varumärke SMD
Höjd 10 cm
Diameter 24 cm
Material Lackerad metall
Formgivare Martina Liljedal
SMD

SMD står för det typiskt skandinaviska. Stilrent, ljust, stabilt, modernt, funktionellt. Trogna formgivare som hänger med och skapar möbler med omtanke på funktion, form och hållbarhet. Stora delar av tillverkningen sker i småländska Reftele.

Tillbehör

Ljuslykta Sirius

2 725,00 kr inkl. moms
Sirius är en vacker ljuslykta i pulverlackerad aluminium, i ett vitt eller antracitgrått utförande. Ljuslyktan kommer i en stor och en mindre storlek, och förgyller såväl balkongen som uteplatsen eller terrassen. I pulverlackerad aluminium. Finns i två storlekar. Lämplig för utomhusbruk.

Eldkorg Fireball

2 800,00 kr inkl. moms
Fireball är en stor och ståtlig eldkorg för utomhusbruk, som låter dig förgylla uteplatsen med vacker och värmande levande eld. Även när brasan inte är tänd är Fireball en stilig inredningsdetalj. I pulverlackerat stål. För utomhusbruk.

Ljushållare Clara

1 000,00 kr inkl. moms
Clara är en vacker hållare för blockljus eller marschaller, där ljuset elegant sprids genom de dekorativa springorna. Den galvaniserade varianten går att använda utomhus, vilket skapar ett mysigt uterum. I pulverlackerat eller varmgalvaniserat stål. Galvaniserad variant tål utomhusbruk. Vit och antracit för inomhusbruk. Vacker och stilren inredningsdetalj.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft