Lockers Fifty - With 4 doors

Ett praktiskt skåp för personlig förvaring med fyra luckor som går att få med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor.

 • Förstärkt sockel minskar risken för slitage.
 • Med tåligt och lättrengörligt laminat.
 • Levereras monterad.
 • Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).
7 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Ek
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Grå
Ek
Valnöt
Nej
Nej
Nyckellås
Kombinationslås
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett praktiskt skåp för personlig förvaring med fyra luckor som går att få med eller utan lås. Skåpet är tillverkat av en spånskiva med hög densitet samt en slitstark laminat som täcker alla sidor.

 • Förstärkt sockel minskar risken för slitage.
 • Med tåligt och lättrengörligt laminat.
 • Levereras monterad.
 • Med eller utan lås (nyckellås eller kombinationslås).

Skåp för personlig förvaring – med eller utan lås

Detta är ett praktiskt skåp för att enkelt stuva undan och förvara personliga tillhörigheter på arbetsplatsen. Välj om du vill beställa skåpet med kombinationslås, nyckellås, eller om du vill ha luckorna utan lås.

Tillverkad i slitstarka material

Fifty är gjord i en tålig spånskiva med mycket hög densitet och har en toppskiva av 2,2 centimeter slitstark laminat. Även skåpets alla sidor är klädda i laminat, vilket gör att skåpet kan stå fritt i rummet med bibehållen estetik.

Förstärkt sockel skyddar mot slitage

Skåpet har en förstärkt sockel på bak- och framsida vilket minskar risken för slitage vid exempelvis städning. Tack vare detta får du ett väldigt tåligt skåp som håller sig fint över tid.

Produktdetaljer

Artikelnummer 50E-OAN-PU-OAN
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 1100 cm
Bredd 978 cm
Djup 50 cm
Material Spånskiva, laminat
Låsbar Ja (tillval)
Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft