Philips Signage Solutions Q-Line Display - 55"

Philips Signage Solutions Q-Line Display - 55"

Leverera otroligt tydliga bilder på ett mer miljövänligt sätt. Hög prestanda och tillförlitlighet, men ändå låg på strömförbrukningen, är idealisk för projekt där ingen kompromiss accepteras. Hantera och kontrollera ditt nätverk via SmartControl, SmartControl låter dig fjärrstyra och hantera ditt nätverk av skärmar.

Snabbjustera alla visningsinställningar, inklusive upplösning, ljusstyrka, kontrast och kloning av dina inställningar över hela ditt nätverk. Du kan skapa och schemalägga ditt eget innehåll över 24 timmar varje dag.

11 450,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Leverera otroligt tydliga bilder på ett mer miljövänligt sätt. Hög prestanda och tillförlitlighet, men ändå låg på strömförbrukningen, är idealisk för projekt där ingen kompromiss accepteras. Hantera och kontrollera ditt nätverk via SmartControl, SmartControl låter dig fjärrstyra och hantera ditt nätverk av skärmar.

Snabbjustera alla visningsinställningar, inklusive upplösning, ljusstyrka, kontrast och kloning av dina inställningar över hela ditt nätverk. Du kan skapa och schemalägga ditt eget innehåll över 24 timmar varje dag.

Anslut och kontrollera ditt innehåll via molnet med HTML5 - Spara och spela innehåll med internminne.Planera vad du vill, när du vill med SmartPlayer.
Ta hand om dig, ditt företag och din publik - Visa kliniska bilder konsekvent med D-bild och SmartPower för energibesparing.

Anslut och kontrollera ditt innehåll via molnet med HTML5 med den integrerade HTML5-webbläsaren. Designa ditt skyltinnehåll online och anslut den med en bildskärm eller med ditt fullständiga nätverk. Anslut bara en RJ45 internetkabel för nätverksanslutning, anslut skärmen med den dedikerade URL-adressen och du är redo att spela ditt molnbaserade innehåll.

Spara och spela innehåll med internminne, ladda upp media i displayen och spela upp innehåll direkt. Om nätverket någonsin misslyckas, håller internminnet innehåll kvar genom att spela en cachad version av innehållet, vilket säkerställer att mediet fortsätter, även om nätverket går ner.

Planera vad du vill, när du vill med SmartPlayer. Spara bara ditt innehåll (video, ljud, bilder) på din USB och anslut till din skärm. Skapa din spellista och schemalägg ditt innehåll via skärmmenyn och njut av dina egna skapade spellistor när som helst och var som helst.

Visa kliniska bilder konsekvent med D-bild D-image hjälper dig att granska och diagnostisera kliniska bilder med konsekvent och korrekt visning. Bakgrundsbelysningsintensiteten kan styras och för inställas av systemet för att minska strömförbrukningen med upp till 50% vilket sparar väsentligt på energikostnaderna. Full HD-LED för briljanta bilder med otrolig kontrast. 

Display

Skärm diagonalt

138.7 cm (54.6")

Skärmtyp

LED

Upplösning

1920 x 1080 pixels

Ljusstyrka

350 cd/m²

HD typ

Full HD

Pekskärm

Nej

Svarstid (medel)

6.5 ms

Kontrastförhållande (medel)

1200:1

Kontrastförhållande (dynamisk)

500000:1

Betraktningsvinkel (horisontell)

178°

Synfältsvinkel (vertikal)

178°

Antal färger

16.78 million colours

Bildpunktavstånd

0.63 x 0.63 mm

Diagonal skärmstorlek

138.7 cm

Grafikbussar resolutioner

640 x 480 (VGA), 800 x 600 (SVGA), 1024 x 768 (XGA), 1280 x 768 (WXGA), 1280 x 800 (WXGA), 1360 x 768 (WXGA), 1366 х 768, 1440 x 900 (WXGA+), 1600 x 1200 (UXGA), 1920 x 1080 (HD 1080), 1920 x 1200 (WUXGA)

Videolägen som stöds

480i,480p,576i,576p,720p,1080i,1080p

Native bildförhållande

16:9

Audio

Inbyggda högtalare

Ja

Antal talare

2

Uteffekt (RMS)

20 W

Design

Design

Digital signage flat panel

Produktens färg

Black

VESA-fäste

Ja

VESA-montering

400 x 200,400 x 400 mm

Bezel-bredd (botten)

1.45 cm

Bezel-bredd (sidan)

1.26 cm

Bezel-bredd (överst)

1.26 cm

RoHS-efterlevnad

Nej

Prestanda

Inbyggd TV mottagare

Nej

Funktionell livslängd

50000 h

HDCP

Nej

smarta funktioner

Energy saving

Skärmgränssnitt (OSD)

Ja

OSD-språk

Simplified Chinese, Traditional Chinese, German, Spanish, French, Italian, Polish, Russian, Turkish

Anslutningar

Nätverksansluten (Ethernet)

Ja

Antal HDMI portar

1

DVI-port

Ja

VGA (D-Sub) ingångsportar

1

Antalet Ethernet (RJ-45) anslutningar

1

Antal DVI-D anslutningar

1

HDMI

1

Kompositvideo utgång

1

Komponentvideo in (YPbPr / YCbCr)

1

Ljudingång (vänster och höger)

1

Antal ljudutgångar vänster/höger

1

RS-232-gränssnitt

Ja

RS-232C

Ja

Datorsystem

Datorsystem

Nej

Internminne

8 GB

Videoformat som stöds

3G2,3GP,ASF,AVI,DAT,DIVX,FLV,M2TS,M4V,MKV,MOV,MP4,MPEG,MTS,TRP,TS,VOB,WEBM,WMV,XVID

Ljudformat som stöds

AAC,AC3,AIFF,AMR,M4A,MP3,OGA,OGG,WAV,WMA

Bildkomprimeringsformat

BMP,GIF,JPG

Vikt & dimension

Bredd

1238.6 mm

Djup

59.9 mm

Höjd

711.1 mm

Vikt

16 kg

Förpackning

Handhållen fjärrkontroll

Ja

Kabel inkluderad

AC, RS-232, VGA

Bruksanvisning

Ja

Batterier medföljer

Ja

Snabbstartsguide

Ja

Tekniska data

Skärmsläckarfunktion

Ja

Ytterligare information

Garanti

3 år

Produktdetaljer

Artikelnummer BDL5530QL/00

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser