Soffbord TS Coffee table

  • Ny

Ts är ett elegant soffbord med ett smäckert underrede och en rund bordsskiva i vacker marmor. Bordet skapar sofistikerad och skulptural estetik i ditt hem, det står fint i vardagsrummet eller loungen där det bidrar med både elegans och karaktär.

  • Bas i svartlack eller mässing.
  • Bordsskiva i 2 cm tjock marmor.
  • Elegant design som ger exklusiv känsla.
9 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Svart
Brass
Svart
Black Marquina Marble
Brown Emperador Marble
Black Marquina Marble
Neutral White Travertine
Grey Emperador Marble
White Carrara Marble
Green Guatemala Marble
Warm Taupe
Ø55 X H41 cm
Ø55 X H41 cm
Ø80 X H35 cm
Ø105 X H41 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Ts är ett elegant soffbord med ett smäckert underrede och en rund bordsskiva i vacker marmor. Bordet skapar sofistikerad och skulptural estetik i ditt hem, det står fint i vardagsrummet eller loungen där det bidrar med både elegans och karaktär.

  • Bas i svartlack eller mässing.
  • Bordsskiva i 2 cm tjock marmor.
  • Elegant design som ger exklusiv känsla.

Vacker design och kontrasterande material

TS Coffee Table har en rund bordsskiva i marmor som skapar en fin kontrast gentemot de smäckra benen med raka former. Bordsskivorna i marmor har unika ådringar och färgskiftningar vilket ger varje bord ett eget uttryck. 

Blanda och mixa storlekar

Bordet består av ett underrede tillverkat av pulverlackerat stål i svart. Marmorskivan som vilar ovanpå finns i svart marquina, vit carrara eller grå emperador. Bordet finns i tre storlekar att välja mellan, för extra stilren effekt passar två bord i olika höjder mycket bra intill varandra. 

TS – The Standard

TS är en förkortning för "The Standard" och är döpt efter den 30-talsbyggnad i Köpenhamn som bordet är inspirerat av. Både influenser och material är hämtade från platsen och därför passar bordet lika bra i det privata hemmet som på det trendmedvetna kontoret.

Om formgivaren – GamFratesi

Designstudion GamFratesi startades 2006 av danska Stina Gam och italienska Enrico Fratesi, båda arkitekter. Med stark koppling till det skandinaviska, grundar de sitt formspråk i det avskalade och funktionella. Samtidigt låter de det italienska intellektet träda fram genom sofistikerade detaljer och ett konceptuellt tillvägagångssätt. På detta sätt skapar de nya designklassiker präglade av balanserade kontraster och hög funktion.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft