Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffa Little Petra VB2 - Snabbleverans

Little Petra Sofa VB2 är en låg lounge soffa med lätt lutad rygg som ger en mysig och avslappnad sittställning. Denna soffa gör sig lika bra i det privata hemmet som på hotellet eller i foajén. 

 • Snabb leverans.
 • Smidig och lättmöblerad storlek.
 • Handsydd, mjuk klädsel.
 • Bekväm och stadig stoppning i HR-skum.
 • Handtillverkad trästomme med ben i vitoljad ek eller oljad valnöt.
64 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Ben i valnöt - Sheepskin Sahara
Vitoljade ekben - Sheepskin Sahara
Ben i valnöt - Sheepskin Sahara
Ben i valnöt - Sheepskin Moonlight
Ben i valnöt - Karakoum 003
Vitoljade ekben - Sheepskin Moonlight
Vitoljade ekben - Karakoum 003
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Little Petra Sofa VB2 är en låg lounge soffa med lätt lutad rygg som ger en mysig och avslappnad sittställning. Denna soffa gör sig lika bra i det privata hemmet som på hotellet eller i foajén. 

 • Snabb leverans.
 • Smidig och lättmöblerad storlek.
 • Handsydd, mjuk klädsel.
 • Bekväm och stadig stoppning i HR-skum.
 • Handtillverkad trästomme med ben i vitoljad ek eller oljad valnöt.

En nygammal favorit

Soffan Little Petra är tillverkad efter orginalritningarna från 1938 och är ett vackert komplement till den populära fåtöljen Little Petra VB1. Denna nylanserade "Lilla Petra"-soffa tar oss tillbaka till funkiseran och gör det möjligt för fler att ta del av den älskade möbeln.

Stabil stomme och bekväm stoppning

Soffans stomme består av plywood och massivt bokträ klätt i HR-skum och polyestervadd, vilket ger dig en stabil soffa med bra stadga. Den mjuka, mysiga klädseln är sydd för hand och går att välja i fårskinn eller tyget Karakorum.

Produktdetaljer

Artikelnummer 69113403
Varumärke &tradition
Höjd 75 cm
Längd 150 cm
Djup 80 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 55 cm
Vikt 35 kg
Material Trä (ben i ek eller valnöt) , CMHR-skum, polyestervadd, textil
Formgivare &Tradition by Viggo Boesen
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

Tillbehör

Kudde Knot

725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr
Spara 375,00 kr
Knot är en kudde som är lika fin att titta på som den är bekväm att ha som stöd i soffan. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet. Mjuk och bekväm stoppning.  Kan handtvättas i 30°C. Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Kudde Dot 1 - Ull/nylon

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i en tålig ullblandning som finns att välja i flera sobra färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 90% ull, 10% nylon. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Soft - Velour

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Soft är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i mjukt velourtyg och går att välja i flera härliga färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Tint - Bomull/linne

625,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 200,00 kr
Designklassikern Dot 1 Tint är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i ett mjukt bomullstyg som finns att välja i flera färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 63% bomull, 37% linne.

Filt Collect Woolen SC34

2 575,00 kr inkl. moms
Collect Woolen SC34 är en mysig filt i 100 procent merinoull, som består av två tyglager. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har värmebehandlats för att få en mjuk våffelstruktur. 100% merinoull. Mjuk och gosig. Vackert tvåfärgat utförande. Elegant, mjuk våffelstruktur. Kan kemtvättas.

Filt Untitled AP10

1 375,00 kr inkl. moms
Untitled AP10 är en stor och mysig filt som har ett vackert rutmönster och fransar upp- och nedtill. Filten ger rummet en fin inredningsdetalj vare sig den placeras på sängen, soffan eller i fåtöljen. Rutat mönster med olika fram- och baksida. Två färger att välja mellan. Fin inredningsdetalj året om.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft