info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 15%

Taklampa M24

 • −15%
 • Ny

M24 är en stor plafond med generös belysningsyta som låter ljuset sprida sig i rummet. Den slimmade profilen på 0,9 centimeter ger lampan ett rent uttryck som passar de flesta miljöer.

 • Bra arbetsljus på 4000K. 
 • Integrerad LED med lång lystid ( ca 50 000h). 
1 508,75 kr
1 775,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

M24 är en stor plafond med generös belysningsyta som låter ljuset sprida sig i rummet. Den slimmade profilen på 0,9 centimeter ger lampan ett rent uttryck som passar de flesta miljöer.

 • Bra arbetsljus på 4000K. 
 • Integrerad LED med lång lystid ( ca 50 000h). 

Stilig lampa som ger gott om ljus

Med M24 får du en stilig taklampa i en minimalistisk design som smälter in i de allra flesta miljöer. Den stora belysningsytan täcker nästan hela armaturen på 59,5 x 59,5 centimeter, vilket gör att lampan ger ifrån sig gott om ljus. 

Perfekt ljus för kontoret

Den integrerade LED-belysningen ger ifrån sig ett naturligt ljus på 4000 Kelvin, vilket är en klar men ändå varm färgtemperatur. Detta ger dig ett utmärkt arbetsljus och M24 passar därför lite extra bra på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer MO10022-5000
Varumärke Monolight
Höjd 0,9 cm
Bredd 59,5 cm
Längd 59,5 cm
Material Metall
Ljuskälla Integrerad LED
Max watt 33 W
IP-klass IP21
Ljustemperatur 4000K
Lumen 4000 lm
Brinntimmar 50 000h

Nerladdning

Varumärke Monolight

Monolight

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft