Tyst rum Chatbox - Single

Chatbox är ett tyst rum i en modern design som erbjuder en trevlig arbetsyta i en ljudisolerad miljö. En smart lösning i lokaler och kontor där det rör sig mycket människor.  

 • Tyst plats för en person.
 • Sänker ljudnivån med 34 dB.
 • UL-certifierad och brandklass A.
 • LED-belysning och tyst ventilation.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Justerbara ställfötter för enkel möblering.
54 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Chatbox är ett tyst rum i en modern design som erbjuder en trevlig arbetsyta i en ljudisolerad miljö. En smart lösning i lokaler och kontor där det rör sig mycket människor.  

 • Tyst plats för en person.
 • Sänker ljudnivån med 34 dB.
 • UL-certifierad och brandklass A.
 • LED-belysning och tyst ventilation.
 • Integrerat eluttag och USB-portal.
 • Justerbara ställfötter för enkel möblering.

Arbeta ostört och utan att störa andra

Chatbox ger dig en yta där du kan gå undan för att arbeta ostört eller för att ringa samtal utan att störa andra. Detta gör Chatbox till en smart lösning i det öppna kontorslandskapet, hotellobbyn, universitetet eller biblioteket. 

LED-belysning och ventilation som känner av din närvaro

Chatbox kommer med närvarosensorer som känner av när du är inne i rummet och då sätter igång belysning och ventilation. När du går ut ur rummet stängs lampa och ventilation av igen, men först byts luften ut vilket gör att rummet alltid är redo för nästa besökare. 

Bordsskiva samt integrerat eluttag och USB-portal

Inuti det tysta rummet hänger en smidig bordsskiva som passar utmärkt för arbete med laptop eller anteckningsblock. Det finns även ett eluttag och en USB-portal som gör att du kan ladda din teknik inne i rummet och jobba på i lugn och ro.

Stabil och funktionell design

Då Chatbox har justerbara ställfötter står den alltid stabilt, även på ojämna underlag. Beroende på hur rummet ser ut där Chatbox placeras kan du välja om handtaget ska sitta på höger eller vänster sida, samt ändra detta vid ett senare tillfälle. 

Information om leverans, montering och frakt

Frakt ingår i priset. Paketet levereras till lastkaj/port, inbärning ingår ej. Montering kan köpas till inom Stockholms län. För frågor, vänligen kontakta någon av våra säljare.

Produktdetaljer

Varumärke Silen
Bredd 100 cm (utvändigt) / 87 cm (invändigt)
Höjd 222 cm (utvändigt) / 204 cm (invändigt)
Djup 100 cm (utvändigt) / 96 cm (invändigt)
Vikt 330 kg
Material Aluminium, plywood, glas, textil, EchoFree akustiska paneler
Sladdlängd 3 m
Sladd ingår Ja
Montering Montering krävs
Garanti 2 år

Nerladdning

Silen

– We bring silence everywhere

Tillbehör

vissa varianter i lager

About A Stool AAS32 - Hög

2 575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 800,00 kr
Spara 225,00 kr
About A Stool AAS32 är en stilig barstol med en sitthöjd som passar alla barbord med standardhöjd. Med fanerade ben och sits i lättstädad plast med en låg kant som stödjer kroppen på ett bekvämt sätt. Sitthöjd på 75 cm. Sits i lättstädad polypropylen. Underrede i ekfanerad plywood. Bekvämt fotstöd. Luftig och modern design.

Barpall Revolver Bar Stool - High 76 cm

2 575,00 kr inkl. moms
Med Revolver Bar Stool får du en stilig pall vars sits och fotring går att rotera 360 grader. Pallens avskalade design gör den till ett elegant inslag på såväl kontoret, som vid köksbordet eller i baren. Lättskött material. Sits och fotring som går att snurra 360 grader. Slitstark konstruktion i pulverlackerat stål.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft