Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Material

 • -875,00 kr

Material är en nätt vägglampa med ett smäckert väggfäste och skärm med en lätt rundad form. Lampans eleganta utformning gör att den passar lika bra i hallen, som sänglampa i sovrummet.

 • Nätt och smäcker design.
 • Unik skärm i flera olika materialval.
 • Vippbar skärm låter dig rikta ljuset.
 • Svart sladd på 2,5 m medföljer.
 • Väggfäste med inbyggd strömbrytare.
2 500,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 375,00 kr /
Spara 875,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Ljusgrå betong
Naturlig ek
Rökt ek
Rostfritt stål
Vitt opalglas
The Black Sheep (Vit marmor)
Ljusgrå betong
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Material är en nätt vägglampa med ett smäckert väggfäste och skärm med en lätt rundad form. Lampans eleganta utformning gör att den passar lika bra i hallen, som sänglampa i sovrummet.

 • Nätt och smäcker design.
 • Unik skärm i flera olika materialval.
 • Vippbar skärm låter dig rikta ljuset.
 • Svart sladd på 2,5 m medföljer.
 • Väggfäste med inbyggd strömbrytare.

Skärm i spännande material

Material är en stilig vägglampa vars skärm går att välja i flera spännande material. Du kan bland annat välja en skärm i grå betong för en industriell känsla, eller en skärm i vitt opalglas för en mer klassisk stil. 

Går att vippa

Skärmen sitter på ett ledat stativ som låter dig vippa den uppåt och nedåt. Tack vare detta kan du rikta ljuset något, vilket gör Material perfekt som exempelvis sänglampa. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 20155
Varumärke New Works
Höjd 23 cm
Bredd 13 cm
Djup 18 cm
Material Stål, marmor, opalglas
Sockel E14
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Noergaard & Kechayas
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft