Cafébord Topsy Bistro – Rund bordsskiva, höj och sänkbar

Ett höj- och sänkbart bord med ben i massivt bokträ och bordsskiva i svart laminat. Topsy Bistro har en smidig konstruktion som gör det lätt att justera höjden genom att skruva på bordsskivan.  

 • Enkel att skruva till önskad höjd.
 • Skruvkonstruktion i tålig polypropen med tillsatt glasfiber.
 • Topp i svart laminat, tjocklek 12 mm.

4 100,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ett höj- och sänkbart bord med ben i massivt bokträ och bordsskiva i svart laminat. Topsy Bistro har en smidig konstruktion som gör det lätt att justera höjden genom att skruva på bordsskivan.  

 • Enkel att skruva till önskad höjd.
 • Skruvkonstruktion i tålig polypropen med tillsatt glasfiber.
 • Topp i svart laminat, tjocklek 12 mm.

Enkel att höja och sänka

Genom att skruva på Topsy Bistros bordsskiva justerar du enkelt bordets höjd efter eget tycke och behov. Den smidiga skruvfunktionen gör bordet perfekt för både offentliga och privata miljöer där det kan användas av olika personer och för olika ändamål.  

Produktdetaljer

Varumärke Magis
Höjd 64,5 - 80,5 cm
Diameter 60 cm
Vikt 11,2 kg
Material Bokträ, laminat, polypropen med glasfiber
Magis

Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser