Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-20%
graphite, alu, graphite
graphite, alu, graphite

Herman Miller Setu - Kontorsstol

 • −20%
 • Ny

Setu är en sofistikerad stol som rör sig och formar sig efter din kropp så fort du sätter dig ner i den. Denna stol passar perfekt på det moderna kontoret som kontorsstol eller konferensstol. 

 • Sits och ryggstöd anpassar sig automatiskt.
 • Maximal brukarvikt: 136 kilo.
 • Hjul anpassade för både mjuka och hårda golv
9 400,00 kr
11 750,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Aluminium
Graphite
Polerad Aluminium
Aluminium
Graphite
Slate grey
Alpine
Berry Blue
Mango
Chartreuse
Chino
Rattan
Java
Graphite
Graphite
Graphite
Studio White
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Setu är en sofistikerad stol som rör sig och formar sig efter din kropp så fort du sätter dig ner i den. Denna stol passar perfekt på det moderna kontoret som kontorsstol eller konferensstol. 

 • Sits och ryggstöd anpassar sig automatiskt.
 • Maximal brukarvikt: 136 kilo.
 • Hjul anpassade för både mjuka och hårda golv

Säte som formar sig automatiskt

Setus säte har en ryggradsliknande konstruktion i två olika typer av polypropylen som ger hög flexibilitet och styrka. Sätet reagerar på din vikt och formar sig automatiskt efter dig samt rör sig tillsammans med din kropp.  

Formad för att motverka skador

Herman Miller Setu är en stol i världsklass som är framtagen för att ge dig en bekväm sittposition. Stolen är formad utifrån kroppen för att hjälpa till att avlasta axlar, nacke och rygg, samt för att motverka vanliga skador som förekommer vid felaktiga sittställningar. 

Perfekt för flexibla arbetsplatser

Setu har få inställningar och formar sig automatiskt efter användaren. Detta gör stolen utmärkt för den flexibla arbetsplatsen där stolen snabbt behöver kunna ställa in sig efter olika individer.

Produktdetaljer

Artikelnummer CQ69MA G1 L7 HCC 4W31
Varumärke Herman Miller
Djup 38 cm
Sitthöjd 39-50 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Bredd på ryggstöd 43 cm
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft