Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Osaka Metal Stol, trä
Osaka Metal Stol, trä
Osaka Metal Stol, trä
Osaka Metal Stol, trä
Osaka Metal Stol, trä

Stol Osaka Metal 5711 - Träsits på metallben

Stolen Osaka Metal kommer med plywoodsäte i naturlig eller svartbetsad ask samt svarta eller kromade ben i 16 mm stålrör. Stolen har ett grafiskt uttryck samtidigt som den erbjuder hög komfort.

 • Minsta köp 2 st (priset visas styckvis).
 • Stapelbar upp till 8 stolar.
 • Minimalistisk design.
2 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Ask (FR)
Ask (FR)
Betsad ask (FRMC)
Svart pulverlack
Svart pulverlack
Krom
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Stolen Osaka Metal kommer med plywoodsäte i naturlig eller svartbetsad ask samt svarta eller kromade ben i 16 mm stålrör. Stolen har ett grafiskt uttryck samtidigt som den erbjuder hög komfort.

 • Minsta köp 2 st (priset visas styckvis).
 • Stapelbar upp till 8 stolar.
 • Minimalistisk design.

Stapelbar om 8 stolar

Osaka Metal är en stapelbar stol som går att stapla åtta stolar på höjden, vilket underlättar vid förvaring. Dessutom gör det stolen perfekt för lokaler med varierande behov av sittplatser samt som extrastol i hemmet.

Minimalistisk design med grafiskt uttryck

Stolen kommer i en minimalistisk design med fokus på funktion och bekvämlighet. De raka linjerna i sits och ben ihop med avsaknaden av utsmyckningar, ger Osaka Metal ett grafiskt uttryck som passar lika bra i hemmet som på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5711
Varumärke Pedrali
Höjd 765 mm
Bredd 515 mm
Djup 515 mm
Sitthöjd 455 mm
Vikt 5,2 kg
Material Metall, Plywood
Formgivare Cazzaniga Mandelli Pagliarulo

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft