Hylla Place - 6 hyllplan

Hylla Place från TreCe av pulverlackerat aluminium och askfaner passar utmärkt för offentliga miljöer. Använd den som rumsavdelare eller som snygg förvaringsmöbel.

  • 6 hyllplan i askfaner.
  • Slitstarka materialval.
  • Formgiven av Studio Doms.
29 055,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Hylla Place från TreCe av pulverlackerat aluminium och askfaner passar utmärkt för offentliga miljöer. Använd den som rumsavdelare eller som snygg förvaringsmöbel.

  • 6 hyllplan i askfaner.
  • Slitstarka materialval.
  • Formgiven av Studio Doms.

Rejäla material

Places hyllplan i askfaner är 6 cm tjocka och ger bra stöd åt det du väljer att placera ovanpå. Stommen som bär upp hyllplanen är av pulverlackerat aluminium där yttergavlarna är i två olika höjder (143,3 och 186,3 cm) då den högra stommen är högre än den vänstra.

Nordisk design

Hyllans nordiska design lyfter rummets estetik tack vare kombinationen som den mörkgråa pulverlackerade ramen och hyllplanen i ljus ask ger. Som ett steg i TreCes kontinuerliga miljöarbete levereras Place i ett platt paket för att sedan lätt kunna monteras på plats.

Skötselråd

Hyllplanen är av trä som är ett levande material som påverkas av bland annat årstid, värme, luftfuktighet och direkt solljus som kan ge ytan färg- och ljusskillnader. Dammtorka och rengör möbeln med milt rengöringsmedel och torka ytan med en torr trasa efter rengöringen.

Om formgivarna – Studio Doms

David Doms är designer och grundade Studio Doms 2010. Han har en civilingenjörsexamen i industriell design från Luleås Tekniska universitet och har även studerat ljus- och armaturdesign. Formgivarna på Studio Doms hittar mycket av sin inspiration genom att observera människors rörelser och beteenden i naturliga miljöer, ofta under resor med tunnelbanan. Intryck från verkligheten är en viktiga ingångsvärden i hela designprocessen. "Att vara designer innebär ett evigt sökande efter lösningar. Det är viktigt att förstå användarens behov och att uppfylla dem med gedigen konstruktion, smart mekanik och utnyttjande av materialets egenskaper. Den färdiga lösningen ska alltid ha ett tydligt existensberättigande, att underlätta för användaren i vardagen och samtidigt passa väl in i sortimentet" – David Doms

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft