United Spaces Stockholm

United Spaces är ett exklusivt kontorshotell som ligger beläget ett stenkast från Centralstationen i Stockholm. Med en magnifik entré och en ren snygg design rakt igenom hela kontoret gör att man bara vill stanna kvar och få en stor kopp kaffe latte i den lyxiga receptionen på plan 2.

Här har vår säljare haft ett nära samarbete med en utomstående arkitekt. United Spaces satsar på kvalitet och design och är ett kontorshotell som sticker ut i mängden. Bara det faktum att det är placerat i hjärtat av staden och lättillgängligheten både till tåg och Arlanda Express gör att det lyxiga kontoret är extra speciellt. 

Vi hade äran att få hjälpa till och inreda detta plan, dels med våra egna varumärken samt genom att blanda in flertal designvarumärken av högsta klass. Ett roligt och krävande projekt där vi har inrett allt från belysning, mattor, specialdesignade handsnickrade möbler, skriv och konferensbord, tysta soffor och mycket mer. Ett lyckat projekt där DPJ tillsammans med anlitad arkitekt fått till en helhet av yttersta klass.


Posted on 2016-10-27 Referenser, Referenser - Klas Olson

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan