info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 850,00 kr
HAY

Matta Bias

 • -850,00 kr

Bias är en vacker matta som vävts av ull och bomull och som går i två olika toner vilket skapar en fin effekt. Mattan finns i flera storlekar och passar till vardagsrummet, loungen eller sovrummet.

 • Vacker vävning i två toner.
 • Tre olika storlekar.
 • Perfekt till sovrum, vardagsrum eller lounge.
 • Tillverkad av ull och bomull.
3 150,00 kr
4 000,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Light Blue
Light Blue
Cool Grey
Dark Blue
Cappucino
140 x 200 cm
140 x 200 cm
170 x 240 cm
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Bias är en vacker matta som vävts av ull och bomull och som går i två olika toner vilket skapar en fin effekt. Mattan finns i flera storlekar och passar till vardagsrummet, loungen eller sovrummet.

 • Vacker vävning i två toner.
 • Tre olika storlekar.
 • Perfekt till sovrum, vardagsrum eller lounge.
 • Tillverkad av ull och bomull.

Trevlig matta med djup

Med Bias får du en snygg matta i ull och bomull som är enkel att dammsuga och som känns trevlig under fötterna. Då väven är tvåfärgad får mattan ett fint djup med en tredimensionell effekt.

Flera storlekar och färger

Bias finns i flera storlekar och färger vilket gör det möjligt att inreda flera delar av hemmet eller kontoret i samma stil. Använd gärna någon av de större mattorna för att rama in soffgruppen, och den lite mindre som en härlig färgklick i sovrummet.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft