Pendellampa Anoli 1

Anoli 1 är en elegant pendellampa där kupans form med inspiration från en regndroppe, bidrar till det lugna och harmoniska uttrycket. Lampan kommer i två storlekar och hänger lika fint själv som i grupp.

  • I munblåst glas.
  • Textilsladd på 2,5 m medföljer.
3 875,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nordic Gold/Gold
Nordic Gold/Gold
Nordic Gold/Opal White
Small
Small
Medium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Anoli 1 är en elegant pendellampa där kupans form med inspiration från en regndroppe, bidrar till det lugna och harmoniska uttrycket. Lampan kommer i två storlekar och hänger lika fint själv som i grupp.

  • I munblåst glas.
  • Textilsladd på 2,5 m medföljer.

Designad med inspiration från naturen

Anoli-kollektionen är designad inspirerad av en regndroppes mjuka, men samtidigt distinkta utseende. Den ordinära formen känns snabbt igen och uttrycker ett behagligt lugn, samtidigt som lampan blir en stilfull inredningsdetalj.

Hänger lika vackert själv som i grupp

Med sin utsökt delikata design i munblåst glas smälter lampan enkelt in i alla typer av miljöer, såväl privata som offentliga. Lampan finns i två olika storlekar och färger, och hänger lika vackert ensam ovanför sängbordet eller i fönstret, som på rad ovanför köksön eller matbordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2013001
Varumärke Nuura
Höjd 31,5 / 38,5 cm
Diameter 16 / 19 cm
Material Glas, Metall
Sockel E14
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Sofie Refer
Nuura

Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft