Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Serveringsvagn Cargo

Cargo är en stilren serveringsvagn som finns i två varianter; Trolley med tre vita plan, samt Support trolley med rostfria toppbrickor. Vagnen passar lika bra i hemmet som på restaurangen. 

 • 2 eller 3 hyllplan i vit laminat.
 • Kromhandtag med svart läder.
 • På smidiga hjul.
 • För inomhusbruk.
 • Stativ av Ø16 mm förkromat stålrör.
20 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Trolley Vit
Trolley Vit
Support Trolley vit/rost
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Cargo är en stilren serveringsvagn som finns i två varianter; Trolley med tre vita plan, samt Support trolley med rostfria toppbrickor. Vagnen passar lika bra i hemmet som på restaurangen. 

 • 2 eller 3 hyllplan i vit laminat.
 • Kromhandtag med svart läder.
 • På smidiga hjul.
 • För inomhusbruk.
 • Stativ av Ø16 mm förkromat stålrör.

Stilren serveringsvagn i två varianter

Denna vackra serveringsvagn finns i två varianter för att passa de olika behov och önskemål som finns i olika miljöer.

 • Trolley, med tre vita hyllplan och öppna långsidor – passar extra bra för servering.
 • Support trolley, med två rostfria brickor på toppen samt två vita hyllplan varav en öppen och en stängd – passar väldigt bra för att frakta disk från matsalen till köket.

Produktdetaljer

Artikelnummer 341 40 00 00
Varumärke Lammhults
Höjd 79 cm
Bredd 35 cm (Trolley) / 39 cm (support)
Längd 84 cm
Vikt 17,5 kg
Material Krom /laminat/läder
Formgivare Design Gunilla Allard

Varumärke Lammhults

Lammhults

Sedan 1945 har svenska Lammhults utvecklat och designat möbler och accessoarer för privata som publika miljöer. Ambitionen är att skapa meningsfulla produkter som ger användaren maximalt värde, samtidigt som man förbrukar minimalt med naturresurser.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft