Soffbord Harbour Column

 • Ny

Harbour Column är ett trevligt soffbord som passar perfekt bredvid fåtöljen eller soffan, i loungen eller i hemmet. Bordet kommer med ett stabilt stativ i stål och med en rund och rymlig bordsskiva. 

 • Stabilt stativ i stål.
 • Bordsskiva i linoleum, ekfaner, marmor eller Kunis Breccia-sten.
 • Modern design som ger en exklusiv känsla till rummet.
9 395,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Black Steel/Charcoal Linoleum
Black Steel/Charcoal Linoleum
Black Steel / Black Oak
Black Steel/Estremoz Marble
Black Steel/Kunis Breccia Stone
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Harbour Column är ett trevligt soffbord som passar perfekt bredvid fåtöljen eller soffan, i loungen eller i hemmet. Bordet kommer med ett stabilt stativ i stål och med en rund och rymlig bordsskiva. 

 • Stabilt stativ i stål.
 • Bordsskiva i linoleum, ekfaner, marmor eller Kunis Breccia-sten.
 • Modern design som ger en exklusiv känsla till rummet.

Vacker design till vardagsrum och lounge

Harbour Column har ett stabilt stativ som med sin form ger ett personligt uttryck till bordet. Tillsammans med den runda bordsskivan blir bordet en elegant möbel i vardagsrummet eller loungen, med utrymme för avlastning och dekoration.

Om formgivarna – Norm Architects

Den Köpenhamnsbaserade design- och arkitektstudion Norm Architects grundades år 2008 av Jonas Bjerre-Poulsen and Kasper Rønn. Med en intuitiv förmåga att skapa eftertänksam design och med ett tydligt fokus på kvalitet och hållbarhet, genomsyras alla deras projekt av en tidlös skandinavisk estetik med ett avskalat formspråk och naturliga materialval.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft