Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Taklampa Random Light II - Medium

 • På rea!

Random Light är en modern taklampa som samtidigt som den fyller upp hela rummet ger en enkel och mjuk känsla. Är fin både själv eller i kluster - gärna med andra storlekar ur samma serie. Passar lika bra i hemmet som i offentliga miljöer.

 • Skapar ett mjukt sken i alla riktningar.
 • Tillverkad i glasfiber, behandlat i exposiharts.
 • Upphängning i kromat stål.
10 250,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Random Light är en modern taklampa som samtidigt som den fyller upp hela rummet ger en enkel och mjuk känsla. Är fin både själv eller i kluster - gärna med andra storlekar ur samma serie. Passar lika bra i hemmet som i offentliga miljöer.

 • Skapar ett mjukt sken i alla riktningar.
 • Tillverkad i glasfiber, behandlat i exposiharts.
 • Upphängning i kromat stål.

Kommer med ny, uppdaterad design

Random Light II kommer med en ny, uppdaterad design som gör monteringen av lampan betydligt enklare än föregångaren. Dessutom är ljuskällans numera centrerade placering väldigt precis.

En speciell tillverkningsprocess

Random Light är skapad genom att ett garn av glasfiber behandlat med harts lindas runt en uppblåsbar boll för att skapa ett genomskinligt 3D-tyg. När bollen töms på luft finns det som är Random Light kvar. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 8718282340364
Varumärke Moooi
Diameter 80 cm
Material Glasfiber behandlat i exposiharts
Material Glasfiber
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Formgivare Bertjan Pot
Moooi

Moooi grundades år 2001 av Marcel Wanders och Caspers Vissers med ambitionen att bygga upp ett legendariskt varumärke. Deras sortiment präglas av att vara överraskande, eklektiskt, originellt, sofistikerat och rebelliskt. Deras accessoarer, möbler och lampor ger rummet personlighet och ger en kreativ touch. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft