TOPSELLER

Bord Arco

 • På rea!
 • -125,00 kr

Arco är ett stabilt och vackert matbord med en fanerad bordsskiva som vilar på bockar i massivt trä. Ett modernt träbord som finns i två storlekar och passar lika bra i den lilla matsalen som i den stora. 

 • Rymlig bordsskiva på 180 eller 220 cm.
 • Minimalistisk och hållbar design.
 • Stabila bockar i lackerad, massiv ek.
 • Tålig bordsskiva i ekfanerad MDF.
9 250,00 kr inkl. moms
Ord.pris 9 375,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Ek
Ek
Svart
90x180 cm
90x180 cm
90x220 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Arco är ett stabilt och vackert matbord med en fanerad bordsskiva som vilar på bockar i massivt trä. Ett modernt träbord som finns i två storlekar och passar lika bra i den lilla matsalen som i den stora. 

 • Rymlig bordsskiva på 180 eller 220 cm.
 • Minimalistisk och hållbar design.
 • Stabila bockar i lackerad, massiv ek.
 • Tålig bordsskiva i ekfanerad MDF.

Hållbart bord i minimalistisk design

Arco kommer i en minimalistisk design som framhäver träets naturliga utseende och lägger fokus på kvalitet och funktionalitet. Med bockar i massivt trä och en vackert fanerad bordsskiva i MDF, är Arco ett hållbart bord som ger rummet en naturnära känsla. 

Med två olika längder och färger

Bordet går att beställa med två olika längder på bordsskivan, 180 och 220 centimeter, samt i naturfärgat eller svartlaserat utförande. Oavsett vilket utförande du väljer får du ett elegant bord som står lika bra i det moderna hemmet som i den exklusiva restaurangen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 2639-8400
Varumärke Design House Stockholm
Bredd 90 cm
Längd 180-220 cm
Vikt 32,5-34 kg
Material Massiv ek, ekfaner / svartlaserad ekfaner
Montering Montering krävs
Formgivare Chuck Mack
Design House Stockholm

Design House Stockholm utvecklar produkter med personlighet och karaktär, som medför något nytt till sin genre. Deras fokus ligger på skandinavisk design och att låta formgivare presentera sina idéer för dem, istället för att välja ut en formgivare för att ta fram en specifik produkt. På detta sätt har de skapat ett brett utbud av designklassiker som står över flyktiga trender – idag och imorgon.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser