Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Matbord Circular™ - 120 cm

Matbord Circular™ - Ø120/145 cm

Ett stilrent matbord med en rund och rymlig bordsskiva på 120 alternativt 145 centimeter i diameter. Bordsskivan har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en stilig list i aluminium.

 • Bordsskiva med tålig Fenix laminat.
 • Enkel att rengöra.
 • Fotkryss och ben i polerad aluminium.
24 125,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-9 veckor
Svart
Brown Ottawa
Grey Bromo
Grey Efeso
Svart
Vit
Ø 120 cm
Ø 120 cm
Ø 145 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ett stilrent matbord med en rund och rymlig bordsskiva på 120 alternativt 145 centimeter i diameter. Bordsskivan har en matt yta i reptåligt Fenix laminat och kanten är täckt med en stilig list i aluminium.

 • Bordsskiva med tålig Fenix laminat.
 • Enkel att rengöra.
 • Fotkryss och ben i polerad aluminium.

Reptålig bordsskiva i Fenix laminat 

Den cirkulära bordsskivan består av en 2,2 centimeter tjock spånskiva klädd i Fenix laminat. Fenix laminat är extra reptåligt och har en  lågreflekterande, matt yta som döljer fingeravtryck och är enkel att torka av. 

Smälter in i de flesta miljöer

Den stilrena designen gör att bordet smälter in i de flesta offentliga miljöer så som kontor, matsalar och kaféer. Bordet kan även med fördel användas i privata kök och matrum för att ge hemmet en avskalad och modern touch. 

Produktdetaljer

Artikelnummer A825-CH-Black
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 72 cm
Diameter 120 / 145 cm
Material Spånskiva, Fenix laminat, aluminium
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen, Piet Hein, Bruno Mathsson

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft