Pendellampa PH Artichoke

 • -16 375,00 kr

PH Artichoke har en vacker och karaktäristisk design med 72 laserskurna blad som bildar 12 exakt placerade rader med sex blad i varje. Lampan skapar ett vackert och bländfritt sken.

 • Fördelar ljuset inåt och utåt, vilket ger ett behagligt sken.
 • Lyser upp alla rum med helt bländfritt ljus.
 • Karaktäristisk och välkänd formgivning.
 • Tidlös och populär designklassiker.
64 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 81 225,00 kr /
Spara 16 375,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 5-8 veckor
Vit
Vit
Svart
Polerat stål
Koppar
Mässing
Rostfritt stål
Ø 480 mm
Ø 480 mm
Ø 600 mm
Ø 720 mm
Ø 840 mm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PH Artichoke har en vacker och karaktäristisk design med 72 laserskurna blad som bildar 12 exakt placerade rader med sex blad i varje. Lampan skapar ett vackert och bländfritt sken.

 • Fördelar ljuset inåt och utåt, vilket ger ett behagligt sken.
 • Lyser upp alla rum med helt bländfritt ljus.
 • Karaktäristisk och välkänd formgivning.
 • Tidlös och populär designklassiker.

Skapar ett vackert och bländfritt sken

PH Artichoke lyser lyser upp rummet med ett helt bländfritt ljus tack vare de 72 bladen, som bildar 12 exakt placerade rader med sex blad i varje. Armaturen ser till att ljuset fördelas inåt och utåt, vilket ger ett vackert och behagligt ljus.

Karaktäristisk design

PH Artichoke kallas i folkmun för Kotten på grund av sin karaktäristiska form som liknar just en kotte. Tack vare den vackra, luftiga designen passar lampan lika bra i den rymliga hallen, som i matsalen eller i vardagsrummet.

Tidlös och populär

Denna klassiska pendellampa fick sina former år 1958 av den danske formgivaren Poul Henningsen. Tack vare sin tidlösa design är lampan lika populär i dag som den var i går, och kommer fortsätta att vara det i flera generationer framöver.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741092149
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 465/580/650/720 mm
Diameter 480/600/720/840 mm
Material Aluminium, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Poul Henningsen
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser