Lullaby

Lullaby

Pendellampan Lullaby är en modern och smakfull lampa som finns i tre olika storlekar. Den vackra skärmen består av stenpapper och ask, vilket ger lampan en organisk känsla och ett mjukt sken.

 • Skärmens djup och form motverkar bländande ljus.
 • Vit textilkabel samt stålvajer medföljer.
 • Gjord i hållbara och förnybara material.
1 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-5 veckor
Ø24 cm, 3 m sladd
Ø24 cm, 3 m sladd
Ø43 cm, 3 m sladd
Ø58,8 cm, 6 m sladd
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampan Lullaby är en modern och smakfull lampa som finns i tre olika storlekar. Den vackra skärmen består av stenpapper och ask, vilket ger lampan en organisk känsla och ett mjukt sken.

 • Skärmens djup och form motverkar bländande ljus.
 • Vit textilkabel samt stålvajer medföljer.
 • Gjord i hållbara och förnybara material.
Lampans skärm är tillverkad av träfritt stenpapper som utgörs av krossad kalksten. Kalksten reflekterar ljus på ett väldigt effektivt sätt, vilket gör att Lullaby ger ifrån sig ett mycket vackert sken.

Produktdetaljer

Artikelnummer 34301005
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 56
Diameter 58,8 cm
Material Ask, Stål, Stenpapper
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Grå
Formgivare Monica Förster
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser