Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

About A Stool AAS32 - Låg

 • -450,00 kr

About A Stool AAS32 är en stilig barstol med en sitthöjd som passar köksdiskar och lägre barbord. Med fanerade ben och sits i lättstädad plast med en låg kant som stödjer kroppen på ett bekvämt sätt.

 • Sitthöjd på 65 cm.
 • Sits i lättstädad polypropylen. 
 • Underrede i ekfanerad plywood.
 • Bekvämt fotstöd.
 • Luftig och modern design. 
2 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 800,00 kr /
Spara 450,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Dusty Green
Black
Soft Black
Orange
White
Hunter
Concrete Grey
Cream White
Khaki
Dusty Green
Dusty Blue
Pastel Green
Brick
Green
Warm Red
Water-based Lacquered Oak
Water-based Lacquered Oak
Black Water-based Lacquered / Black
Soaped Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

About A Stool AAS32 är en stilig barstol med en sitthöjd som passar köksdiskar och lägre barbord. Med fanerade ben och sits i lättstädad plast med en låg kant som stödjer kroppen på ett bekvämt sätt.

 • Sitthöjd på 65 cm.
 • Sits i lättstädad polypropylen. 
 • Underrede i ekfanerad plywood.
 • Bekvämt fotstöd.
 • Luftig och modern design. 

Sitthöjd på 65 centimeter

About A Stool AAS32 är en barstol med en lite lägre sitthöjd på 65 centimeter, vilket gör att den passar bra att använda ihop med låga barbord och köksdiskar av standardhöjd. En utmärkt stol för det moderna köket, det eleganta kaféet, eller den trendiga baren. 

Lättstädad och bekväm sits

Stolen kommer med en låg sits som har en lätt skålad form, vilket ger ett bekvämt stöd mot kroppens sidor. Tack vare sin utformning i polypropylen är sitsen enkel att torka av och hålla ren, och stolen passar därför perfekt i exempelvis restaurang- och köksmiljöer. 

Underrede med elegant ekfaner

Barstolen har ett elegant och stabilt underrede i fanerad plywood som är utrustat med ett praktiskt fotstöd i stål. Träfaneren ger stolen en organisk känsla som mjukar upp atmosfären i både privata och offentliga lokaler. 

Modern barstol i avskalad design

AAS32 är en modern barstol som kommer i en avskalad design med skålad sits och fanerade ben. Både sits och underrede går att få i flera olika utföranden vilket gör det enkelt för dig att hitta en stol som passar just din inredning. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 256505
Varumärke HAY
Bredd 50 cm
Höjd 75 cm
Djup 43 cm
Sitthöjd 65 cm
Vikt 7,5 kg
Formgivare Hee Welling & HAY
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft