RH Logic 400 - En riktig kundfavorit

Vår RH Logic 400-stol är en ergonomisk kontorsstol som låter dig sitta rätt och skönt hela arbetsdagen. Stolen har en väldigt hög komfort och anpassar sig utifrån din kropp. Det är en ergonomisk skrivbordsstol som har alla funktioner en ergonomisk stol ska ha.

RH Logic 400 har alla funktioner en ergonomisk stol ska ha:

 • Luftreglerbart svankstöd
 • Justerbar sitthöjd
 • Justerbart ryggstöd
 • Justerbart sittdjup
 • Tiltmekanism
 • Justerbara armstöd och nackstöd för den som önskar.

En ergonomisk arbetsstol i flera varianter:

Vår RH Logic-stol finns i tre modeller. Välj den som passar ditt behov bäst. RH-stolen finns även i flera olika färger samt med eller utan nackstöd och armstöd. 

 • RH Logic 400 
  En bra kontorsstol som ger bra support oavsett arbetsposition. Anpassas enkelt efter dina individuella behov. En av våra mest uppskattade ergonomiska stolar. Standardutförande med luftreglerbart svankstöd och justerbar sitthöjd, fotkryss och hjul för hårda golv.
 • RH Logic 400 Elite 24/7 
  I den här stolen får du ett bra stöd under hela arbetsdagen, i alla arbetspositioner. Enkel att anpassa. Standardutförande med XL sits, luftreglerat svankstöd och justerbar sitthöjd, fotkryss i grålackerad aluminium och hjul för hårda golv.
 • RH Logic 400 Komfort 
  Ett bra alternativ för dig som vill ha en riktigt bra kontorsstol som ger kroppen ett bra stöd under hela arbetsdagen. Standardutförande med 20 mm extra stoppning i rygg och sits med förbättrad ventilationsförmåga, luftreglerat svankstöd och justerbar sitthöjd, hjul för hårda golv och fotkryss i grålackerad aluminium.

Har du svårt att välja stol? Tveka inte att kontakta oss för hjälp med din beställning eller för att få mer information om våra produkter. Vill du ha mer inspiration, se hela vårt sortiment av kontorsstolar från RH

En bra ergonomisk stol

Med skrivbordsstolen RH Logic 400 på kontoret får du en korrekt sittposition, vilket minskar risken för skador som ofta uppstår när man sitter fel under långa perioder. Sitter du många timmar under din arbetsdag är det därför otroligt viktigt med en bra och ergonomisk skrivbordsstol.

En bra stol förebygger sittskador

Genom att köpa RH-stolen minskar du risken för att drabbas av vanliga skador i:

 • ryggen
 • nacken
 • axlarna

För att undvika en dålig arbetsposition är det viktigt med en bra kontorsstol som är ergonomisk, men det är även viktigt att kunna ställa in sin skrivbordsstol rätt.

Tänk på detta för att få en bra position:

 • Sitt långt bak i stolen.
 • Höj stolen till en bra nivå. En riktlinje är att dina fötter ska kunna vila avslappnat med hela fotsulorna i golvet.
 • Kontorsstolen ska vara något bakåtlutad.
 • Stolen ska vara rörlig, du ska kunna gunga fram och tillbaka.
 • Anpassa bordet efter stolen. Kombinera gärna med något av våra höj- och sänkbara skrivbord som ger dig de rätta förutsättningarna.
 • Rör på dig, det är viktigt att få i gång blodcirkulationen. En bra hållpunkt är att röra lite på sig var 20:e minut.

Läs mer om hur du ställer in in din kontorsstol korrekt.

Svanenmärkt och 10 års garanti

RH Logic 400 är Svanenmärkt och du har även 10 års garanti. Två ytterligare orsaker till att stolen är ett självklart val och en av våra mest uppskattade ergonomiska arbetsstolar.

Viktigt att investera i en bra kontorsstol

Med vår skrivbordsstol RH Logic 400 har du de bästa förutsättningarna för att få en bra arbetsposition. Att investera i en bra stol oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontoret är viktigt, både för kropp och knopp.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft