Utomhuskontor? 4 tips för hur du kan jobba utomhus i sommar

Ska du jobba i sommar? Se då till att du inte går miste om alla soliga dagar med dyrbart D-vitamin. Ta med dig kontoret ut och jobba i det fria i stället. Om inte annat så kommer du få ny energi att ta dig an dina arbetsuppgifter. Här är våra 4 bästa tips för hur du får arbetet gjort samtidigt som du kommer ut och kan njuta av sommaren.

Oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontor finns det flera sätt för dig att utföra arbetet utomhus. Det enklaste sättet är såklart att flytta ut på en balkong eller uteplats, om en sådan finns i anslutning till arbetsplatsen. Men det finns även andra sätt om detta inte är en möjlighet för dig.

1. Arbeta hemifrån på balkongen

Med ett litet höj- och sänkbart skrivbord som höjs med gasfjäder kan du arbeta ergonomiskt utomhus när solen skiner. Det nätta skrivbordet går enkelt att flytta in och ut under dagen, och låter dig även arbeta ståendes – utmärkt för både knopp och kropp!

2. Skapa ett multifunktionellt utomhuskontor

Har ditt kontor en större balkong eller terrass? Då kan du inreda ytan för både nytta och nöje med multifunktionella möbler. Det smarta Pingisbordet You & Me för utomhusbruk fungerar även som mötesbord då nät och racket enkelt går att plocka undan och förvara i ett fack under bordsskivan. Varför inte förlägga hela konferenser och möten i den ljumma sommaren? Låt en vända rundpingis sätta punkt för arbetsdagen.

3. Kreativa promenader och möten utomhus

Ett utmärkt sätt att komma ut under arbetsdagen är att hålla möten utomhus. Du kan till exempel dra ut kollegorna på en kreativ promenad när ni ska brainstorma kring ett nytt projekt. Eller varför inte ta morgonmötet i en närliggande park? Har ni digitala möten på distans kan du passa på att koppla upp via din smartphone och ta en trevlig promenad. Se bara till att du har tillgång till internet och att du stänger av din mikrofon om det börjar blåsa.

4. Hitta en lugn uteservering

De flesta restauranger och caféer erbjuder gratis wifi. Ta med dig din laptop och gå ut och ta en trevlig lunch, själv eller med en kollega. Sitt sen kvar i någon timme och jobba medan du läppjar på en god cafe latte, eller någon annan mer svalkande dryck.

Letar du möbler eller behöver hjälp med ditt utomhuskontor är du välkommen att höra av dig till oss. Hos oss hittar du allt från höj- och sänkbara skrivbord, till utomhusmöbler. Och du…vi på DPJ Workspace har öppet hela sommaren!

Så, se till att komma ut och njuta av solen. Trevlig sommar!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft