Konferensstol Lean och Lean 4 - Läder

Lean är en bekväm konferensstol som finns i två versioner; Lean på medar och Lean 4 på ben. En stapelbar konferensstol i en luftig design som även gör sig bra som extrastol i hemmet.

 • Går att stapla (både på medar och ben).
 • Bekvämt, böjt ryggstöd.
 • Sits och rygg klädda i vackert läder.
4 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
På medar
På medar
På ben
Krom
Krom
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lean är en bekväm konferensstol som finns i två versioner; Lean på medar och Lean 4 på ben. En stapelbar konferensstol i en luftig design som även gör sig bra som extrastol i hemmet.

 • Går att stapla (både på medar och ben).
 • Bekvämt, böjt ryggstöd.
 • Sits och rygg klädda i vackert läder.

Trästomme ger hög hållbarhet

Lean och Lean 4 är två hållbara stolar där varje klädd del har en tålig stomme i formpressat trä. Detta gör stolarna miljövänliga att producera samtidigt som de får en lång livslängd.

Produktdetaljer

Varumärke David Design
Bredd 50 cm (Lean) / 52 cm (Lean 4)
Höjd 78 cm
Djup 52 cm (Lean) / 57 cm (Lean 4)
Sitthöjd 45 cm
Sittbredd 41,5 cm
Sittdjup 43 cm
Vikt 6 Kg
Formgivare Daniel Enoksson
David Design

Svenska David design grundades år 1988 av David Carlson, med visionen att samarbeta med nya formgivare för att skapa en uppdaterad och fräsch skandinavisk design. I dag är David design ett internationellt varumärke som skapar ikoniska, hållbara och funktionella möbler och accessoarer, med köpare världen över. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft